ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaşlar Prof. Dr. Turan Karadeniz'in bir profesör olması ve bilim üzerine araştırma yaparak çalısmasından dolayı bu yazısını sizinle paylaşmak istedim.
Danone ve cocuklarımız
İlginize;
Danone markasını Türkiye'de bilmeyen yok. Sabancı holding ortaklıgı ile ve sagladığı güven ile Danone Türkiye'ye girmis oldu. Bu gün sabancı ile ortaklıklarının bitmis olmasına ragmen cogu insan sabancı holding ile ortak olduğunu zannederek bu ürünleri almakta. Peki, Fransızlara ait olan Danone Türkiye'de neden bu kadar cok cocuklar üzerine ürün cıkartmakta ve ucuza satmakta hiç düşündünüz mü? Aklınıza bir marka düşmanı hatta yabancı düşmanı Profesör yazmıs bu mesajı şeklinde bir fikir gelebilir. Söz konusu olayın gelecegimiz üzerinde oynanan cirkin bir oyun olduğunu
laboratuar sonuçlarını aldığım zaman ortaya çıktı. Sizde eger bilimle özellikle fen bilimleri ile ilgileniyorsanız söz konusu üründen alın ve bir fen laboratuarında icerik testi yaptırın (ücreti en fazla 40$) sonra bu sonucu bir nörologla paylaşın bakın neler olacak. Gelisim ve düsünme üzerinde etkili hormanal dengelerin, özellikle muhakeme kabiliyetinin nasıl engellendigini
bir nörolog anlatsın size o zaman benim gibi tatmin olursunuz. Danonenin Türkiye icin üretilen ürünlerinin içerisine çocukların zihinsel ve bedensel gelisimini etkileyecek madde olduğu ne yazık ki bir gercek ve su an
Daninolar sadece 2 ve 12 yas arası cocuklara yedirilmekte. Yani tam gelisim zamanında. Gelecek nesillerimizin zeki olmasını engellemek icin simdiden yogun caba icerisinde oldukları anlasılıyor ve tüm pazarlama sirketleri suan Danone ile anlasmalı. Kapı kapı dolasıp piyasa fiyatının altında ürünlerini satmaktadırlar. Ayrıca sirketlere ve dagıtım elemanlarına
cok iyi ücret ödenerek daha fazla surum yapılmakta, daha fazla insana ulasmaktadırlar. Lütfen Danone ürünlerini kullanmayalım ve bu konuda bizler duyarlı olabiliriz. Ama bu yetmiyor. Marka düşkünü bir genclik oldugu sürece bu firmaların Türkiye'de ekmeklerine yağ sürülecektir. Lütfen uyanalım ve uyaralım.
Prof. Dr. Turan Karadeniz
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Ordu Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı ORDU
Tel: +90 452 230 05 56
Faks: +90 452 225 12 61
13 Kasım 2006 17:53
taharet musluğu
yaklaşık 1 yıl önce böyle bir forward mail almıştım..
komik yani
13 Kasım 2006 17:54
comandante
hani yazan bizim ixir olmasa ne komplo teorisi derdim ama yazan sensin. İnanmak zorundayım. Ama pekte aklka yatkın gelmiyor.
13 Kasım 2006 17:55
ppstr_h@k@n
bu fransızların alayıı ...
13 Kasım 2006 17:56
manas
ben sadece danone değil her üründe mecbur kalmadıkça Türk malı olmayan bilmediğim şeylkeri almıyorum danone gibi mimlileri hele asla...Sütaşı var yerel firmaları var sek i var...
13 Kasım 2006 18:00
iksir
fıratcım walla bnmde tam olarak bi bilgim yok, kendisinin profesör olması ve bilime ihanet etmeyeceğini düsünerek paylastım:)
comandante - fırat - demis ki:
hani yazan bizim ixir olmasa ne komplo teorisi derdim ama yazan sensin. İnanmak zorundayım. Ama pekte aklka yatkın gelmiyor.
13 Kasım 2006 18:00
felrow
ya yemeyin ya. Sek sut icin:)
13 Kasım 2006 18:02
buğu
bence bunu yayınlayan arkadas böyle bi iddiada bulunmuo, yazdıklarını oku istersen bi, sadece bizlerle paylaşmış
13 Kasım 2006 18:11
clementine*poh poh
yaf ben az önce yedim meselaa bişi olmaz diimmii ?:p
peki bu prof biyerlere başvurmuşmu bu konu hakkındaa merak ettm
13 Kasım 2006 18:23
polair
uzak durrrr bendennnnnnnnnnnnnn
13 Kasım 2006 18:43
banshee
Yalan bişey di mi?
Benim kardeşimde geçenler de buna benzer şeyler söyledi de dalga geçtim. Olamaz di mi?
oky demis ki:
bunu gönderen arkadaş pek yüklenmemek lazım milyonarca mail dolanıyo bunun gibi
13 Kasım 2006 19:35
wu wang
bunu sadece danone için söylemek bütün bunlar dış mihrakların işi demek çok da mantıklı diil.. yediğimiz bütün paket ürünlerde o kimyasallardan var ve hatta transgenik denilen, sadece görüntüsü sebze ya da meyve olan ürünler an itibariyle türk pazarlarında satılmaktadır!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7447
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.