okulun sayılı yakışıklılarından olmasına rağmen uzun süredir bekar dostum altuğ...olsun kardeşim bulursun zamanı gelinje... :) acelen yok ya...bnm kadar mutlu olsun herkes inşallah
Bende bu kada milletin sınawı mınawı yokmu nasıl bu kadar onlayn kalıo diodum :D baqsana herkes iş peşindeymiş :):)
12 Kasım 2006 13:35
'' i l k o ''
fb-gs macı var yıne lıse 2 deyım malum 6-0 mac bılet bulmak da zor o zaman stad sımdıkı kadar buyuk degıldı,caddebostan mıgrosa gıtmısım acayıp bır kuyruk baktım okulda begendım kızda kuyruga gırmıs kardesı ıle,benım de sabahın 4 de gelmıs trıbunden arklarım var fazla bılet almıslar 3tane verdıler bana,ben bırını kendıme aldım,2sını de kıza vermıstım gıdıp cok hosuna gıtmısdı ole de tanısdık ıste,sora maclara beraber gıder olduk. :)
12 Kasım 2006 13:36
tupyy
'' i l k o '' demis ki:
fb-gs macı var yıne lıse 2 deyım malum 6-0 mac bılet bulmak da zor o zaman stad sımdıkı kadar buyuk degıldı,caddebostan mıgrosa gıtmısım acayıp bır kuyruk baktım okulda begendım kızda kuyruga gırmıs kardesı ıle,benım de sabahın 4 de gelmıs trıbunden arklarım var fazla bılet almıslar 3tane verdıler bana,ben bırını kendıme aldım,2sını de kıza vermıstım gıdıp cok hosuna gıtmısdı ole de tanısdık ıste,sora maclara beraber gıder olduk. :)
senden de böle bi aşk hikayesi beklerdim sen düğünü de stadyumda yaparsın hee
12 Kasım 2006 14:03
arethusa//lúthien
artık aşklar bile basitleşmiş...farkettimde nerdeyse hiç çok ilginç şekilde tanışıp büük aşk yaşayan yok...
12 Kasım 2006 14:04
tupyy
herkes sınıftan buluo bıs napalım sınıfta bı tane bilem erkek yok way bana waylar bana evde kalcam:P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7416
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.