bok vardı tanıştık,hatta sonra daha beter şekilde çıktı boku o yüzden ayrıldık...
22 Eylül 2008 20:22
mesy
sevgilinle nerde tanıştın dediğin için cevap veremiyorum,,başına eski koysaydın cevap verebilirdim;)
24 Eylül 2008 09:32
buçi
tesadüfler eseri msn adresimi almış,eklemiş birkaç konuşmadan sonra off benim bu çocukla ne işim var deyip engellemiştim.aradan yaklaşık bir buçuk sene geçince silinenler listesinde onu gördüm,bu kim diye düşünürken hatırladım du bi kaldırıyim şunun engelini dedim,konuştuk,siyasi görüşlerimiz farklı,tuttuğumuz takım farklı,bütün düşüncelerimiz farklı,bi de üstüne öyle yakışıklı da değil.sonra nolduysa o farklılıklar o kadar önemli gelmemeye, kendisi de bana gittikçe yakışıklı gelmeye başladı ve o muhabbet önce küçük bi flörte,sonra da uzun soluklu bir ilişkiye dönüştü.
26 Eylül 2008 04:15
christt
sevgilim yokki :))
26 Eylül 2008 04:17
pasifik
evimin anahtarını unutmuştum
döndüm eskişehire
baktım anahtar yok
arkadasımı aradım
ben gelemem ama arkadasımı yollıcam çilingirle gelir dedi
arkadası geldi
3 yıldır beraber yasıoruz
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7416
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.