gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - ağlayan erkekler...
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 26
 Yazar: Mesaj:
burcu
burcu
bir arkadaşım bir erkek bir kızın yanında ağlıyorsa ona onun yanında ruhunu çırılçıplak bırakacak kadar güveniyordur demişti.

şahsen insanların savunmasız ve çaresiz hissettiklerinde ağladıklarını düşündüğüm için ağlayan biri bende şefkat uyandırıyor. sevdiğim birinin ve tanısam da tanımasam da bir hastanın özellikle bebeklerin ağlamasına dayanamam, ben de ağlarım.

ama sevgilimin yanımda ağlamasını istemem. kendimi annesi gibi hissediyorum. bir de bazan -kadın erkek farketmez- göz yaşının duygu sömürüsü için koz olarak kullanıldığına inanıyorum. bu da beni sinir ediyor

18 Kasım 2006 04:43  mesajın adresini al  
burcu
burcu
ya harbiden mantığı ne? ayrılalım diyorsun ağlıyor ama seni ayrılma noktasına getirdiğini getireceğini bildiği şeylerden vazgeçmiyor. seni seviyorum ya da sevmiyorum diyemiyor, ben sıkıldım oyunlarından beni sevdiğini hissedeceğim birini istiyorum diyorsun, ağlıyor. bence tamamen duyg sömürüsü.. bir çıkarı vardır, onu, dolayısıyla sizi kaybetmek istemiyordur bu yüzden ağlıyordur.

ortada ölüm, hastalık, çaresizlik yoksa kimse ortalık yerde ağlamasın. sinir bozucu.

18 Kasım 2006 04:47  mesajın adresini al  
dengesiz çay tabağı
dengesiz çay tabağı
ne kadar garip, biz erkekler belkide ağlamak kadar doğal olan bir şeyi gizlemeye çalışıyoruz, aslında kendimizin güçsüz biri gibi görüneceğimizden korkuyoruz. doğrudur öyledir ağlamak güçsüzlüktür çoğu zaman. erkekler gizlerler ama buna oranla kızların göz pınarlarındada doğal bir musluk söz konusudur. İstedikleri zaman o musluğu açarlar:) heheh ve başlarlar hüngür hüngür ağlamaya. kızların ağlaması Aslında hiçde inandırıcı gelmez, bir erkeğin ağlaması yanında:) demek ki her şeyin azı makbul :)

18 Kasım 2006 12:53  mesajın adresini al  
tutaste
tutaste
ne olmuş onlara?

1 Mayıs 2008 02:14  mesajın adresini al  
paslı eyfel
paslı eyfel

1 Mayıs 2008 10:03  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
ağlamak güzeldir.

1 Mayıs 2008 17:42  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 26
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008