dilekcim hoşgeldin ya!!! cicim sensiz olurmu.yok da şey diorum önümüzdeki haftasonu?
19 Kasım 2005 13:37
damla
tmm cnm konuşurus o zmn en mümkünü ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SONU BİS DİLEKLE VE SELNELE AYARLARIZ YERİ BULUŞUORUSSS:):):)
19 Kasım 2005 13:40
damla
hala kimse yazmamış ya!!!
19 Kasım 2005 14:58
emir
ben biraz geç kalmışım ama evt küsell fikir.ankarada ve istanbulda böyle buluşma günleri düzenlemek hatta bunu periyodik hale getirmek çok küsel olur.bazenlerde buluşulur yinem içilir açılınır.
19 Kasım 2005 15:18
şekip
İstanbul için bir güzellik düşünmekteyiz, ama nasıl yapsak filan bilemiyoruz tam. Yakın vakitte ülke sınırlarını aşacağım için, bir organizasyon olacak illa ki. Boyutu ne olur onu henüz bilemiyorum gerçi...
isteyenler gelicei kesin olanlar yazarmı acabaaa:():(:( bi tek benmi istiorum yada uğraşıorum ya:(
19 Kasım 2005 16:30
non serviam
damlacım süper olur gelecek haftasonu da bana daha uygun ama tabi bu kadar kişi için ortak bi zaman bulmak güç olur. Çoğunluğun kabul ettiği gün saat ve yerde olsun mümkün olursa katılmayı isterim. Organizasyon için de (özellikle bahçeli düşünürseniz) yardımcı olabilirim
19 Kasım 2005 17:08
çokrail
arjantin alira niresi ?? :D
19 Kasım 2005 17:17
damla
arkadaşlar tunalı arjantin caddesi die düşündüm ben bahçelide yer yok bana göre yoksa bahçelide oturuorum ama kalalaık olam imkanından ötürü dedim. arjantinde TEKİNACARIN karşısı.cumartesi?herkes uygun olduğu saati sölermi.yanlız çok geç olmasın bilkente dönecek arkadaşlarımız var.Dilekcim desteine sonsuz sevgilerle yanıt veiorum hehehee cnm benim öptüm kojaman:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/734
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.