| |
bahar..
|
okulumu sewiyorum cunku izmiri sewiyorum...
|
|
~ 661 gün
|
|
| |
briseis
|
orta bahcemiz pek bi meshurdur.herkes birbirini keser,eglenir
|
|
~ 660 gün
|
|
| |
taffo
|
okulumu seviyorum çünkü ben mayağım.ulan itü'nün nesi sevilir be?kar yağdığında internetten kar tatili olmadığını duyurmasını mı,yoksa dersler başlamadan yarım saat önce aşırı kar yağışı sebebiyle dersleri iptal etmesini mi?ama gurbet ellerde olunca insan,itü'yü bile özleyebiliyormuş :)))))
|
|
~ 658 gün
|
|
| |
nane limon !
|
istedğim yerdi girdi güzel bi ortam :)
|
|
~ 652 gün
|
|
| |
luckyseven
|
|
|
~ 652 gün
|
|
| |
hasix
|
|
|
~ 652 gün
|
|
| |
m_oonchil_d
|
hem manzarasi süper hemde süper bi ortam var :)
|
|
~ 652 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
artı bir milyon, ama okulumu seviyorum cünkü Taner orda okuo dememişsin:P
aslı aygün demis ki:
okulumu ama özellikle kampüsümü seviyorum çünkü sonbaharda dökülen sarı yapraklara bastığınızda çıkan ses çok güzel, ve tüm patika yolların yanları bu yapraklarla dolu, kışın kar yağdığında kulaklığımı takıp müzik dinleyerek kocaman kampüsü yürüyerek gezmek çok keyifli, kar yağdığında fiziğin önünden poşet üzerinde kayarken çocuklar gibi olabilirsin, baharda yemyeşil olduğunda çimlerine yayılıp sohbet etmek gibisi yok, okulumu seviyorum çünkü her gün ayrı bir heyecan barındırıyo içinde.. üstelik okulumu seviyorum çünkü çok kendini beğenmiş :)
|
|
|
~ 652 gün
|
|
| |
^unforgiven^
|
Okulumu seviyorum çünkü...Bulunduğu çevre bence çok güzel. İçinde barındırdığı imkanlar bizim için gayet yeterli. Derse girmeyip oturacak yeri çok. İnsanda bağımlılık yapan bir şeyi var. Ve tabikide sonbaharı ve kışı..O yapraklar ve beyaz örtü altında gizlenen manzaraya kim dayanabilir..
|
|
~ 652 gün
|
|
| |
hasix
|
|
|
~ 652 gün
|