ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
haluk bilginerden oyunculuk dersi (masumiyet)
zeki demirkubuz masumiyet haluk bilginer
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 19

denizhan
denizhan
zeki demirkubuz'un filmlerine bir turlu rast gelip izleyemedim.
biraz once bi arkadas "masumiyet" filminden yaklasik 7 dakikalik bir bolumu gonderdi.
haluk bilginer ve guven kirac sahneyi paylasiyor. ve bilginer cok etkili bir monolog dokturmus.

izleyiniz :)
~ 654 gün   mesajın adresini al  

damageerror~assesbrb
damageerror~assesbrb
monolog çok etkileyici ve akıcı geldi bana... :)

é(é
é(é
Gerçekten monolog da mükemmel haluk bilginer'in oyunculuğuda...

denizhan
denizhan
zeki demirkubuz filmlerini zaten merak ediyodum
bu sahneyi gordukten sonra catlarim artik izleyene kadar.

clementine*poh poh
clementine*poh poh
zeki demirkubuzun filmlerini film analizi dersi sayesnde islemiştim..hakkat baya başarılıı..haluk bilginer in de hastasıımm :)

şekip
şekip
Nasıl bir algı şemasına sokulduysam, başlığı okuyunca Haluk Bilginer bir mankene filan oyunculuk dersi verme bahanesiyle yavşamış gibi bir senaryo kurdum kafamda anında. Yanındaki masumiyet de işte böyle bir "Oha Haluk Bilginer!" havası estirmek amaçlı yazılmış sandım. =)

Monolog hakikaten çok esaslıymış. Tebrik ederim, yazanı da, yöneteni de ve tabi ki oynayanı da.

hiyelkar
hiyelkar
sağlam sahneymiş, izlemeli.
~ 648 gün   mesajın adresini al  

ilkisss
ilkisss
Demirkubuz alaylı filozof mertebesinde bir yönetmenimizdir. Diyaloglarında top sektirir. Masumiyet'te bahsi geçen monolog harikadir. Aynı filmde Haluk Bilginer'le Derya Alabora'nın bir kavga sahnesi vardır ki, o da nefessiz izlenebilir.

Ammaaa, yönetmeni beğenen herkesin bir de Yazgı adlı filmini izlemesi gerekir. Albert Camus'un Yabancı'sından esinlenerek yazdığı ve yönettiği filmde sonlara doğru bir suçlu-savcı monoloğu vardır ki (Sanırım o da yaklaşık olarak 6-7 dk sürüyor); hem Masumiyet'teki monoloğun akıcılığı taında, hem de bir çırpıda sistem ve insan sorgulaması içinde bir diyalogtur, bitince allak bullak olunur. İzleyen kendini de sorgular. İşin içinden çıkamaması ve filme geri dönmesi birkaç dakika alabilir. Ama izlenmelidir.
~ 497 gün   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
Hakikaten Haluk Bilginer'in o yedi dakikalık tiradı görülmeye hatta defalarca izlenmeye değer...Zaten film başlı başına kalite ne de olsa Zeki Demirkubuz ve bir de o oyuncular birleşince ortaya mükemmelikte dolanan bir masumiyet çıkmış...
~ 413 gün   mesajın adresini al  

buz mavisi-lilith
buz mavisi-lilith
yazgıyı izlediğimde cok etkılenmıstım ole rahatsız etmıstı ki film beni istedıgımde budur zaten bı fılm rahatsız etmesı gerekn bı konuya degınıosa rahatsız olmalısın.sonra masumıyetı ızledım.ve artık zekı demırkubuz ne yapsa izlerım hıc yorumları falanda okumadan.haluk bılgıner de mukemmel bı oyuncudur zaten ikisi bir araya gelıncede sonuc ortada...
~ 408 gün   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams

Ya bu seferde sen benim yazmak istediğmi yazmışsın:))) Çok doğru ben de beni rahatsız eden filmleri seviyorum.Yoksa boş boş Hollywood tarzı film izlemenin bir anlamı yok.

buz_mavisi demis ki:

yazgıyı izlediğimde cok etkılenmıstım ole rahatsız etmıstı ki film beni istedıgımde budur zaten bı fılm rahatsız etmesı gerekn bı konuya degınıosa rahatsız olmalısın.sonra masumıyetı ızledım.ve artık zekı demırkubuz ne yapsa izlerım hıc yorumları falanda okumadan.haluk bılgıner de mukemmel bı oyuncudur zaten ikisi bir araya gelıncede sonuc ortada...

~ 407 gün   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
~ 329 gün   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
ben önce kaderi sonra masumiyeti izlemiştim,o yüzden yukarıdaki sahneyi izlerken kader filmindeki görüntüler gelivermişti hemen aklıma,hayalgücüme gerek kalmamıştı.filmi izlerken aldığım keyfi kısıtladığını düşünüyorum bunun,çünkü masumiyeti izlerken hep karşılaştırmalar yaparken buldum kendimi,kaderde böyleydi,bu buydu,şu şöyleydi falan derken yazık oldu filme...izlemeyenler varsa önce masumiyeti sonra kaderi izlesinler
~ 329 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Süper bir filmdir..Cuma günü izledim ve bana göre Zeki Demirkubuz'un en iyi filmidir..Derya Alabora ve Haluk Bilginer'in oyunculuğu muhteşemdir..Hele Haluk Bilginer'in otlak alanda Güven Kıraç'a hayat hikayesini belki de 15 dakika boyunca hiç teklemeden anlatma sahnesi süperdir,izlemeniz şiddetle tavsiye edilir:)

Aldığı ödüller:

34. Antalya Altın Portakal Film Festivali:

‘Halk Jurisi Avni Tolunay Ödülü’

‘En İyi Kadın Oyuncu’ (Derya Alabora)

‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ (Haluk Bilginer)

10. Ankara Film Festivali :

‘En İyi Erkek Oyuncu’ (Haluk Bilginer)

11. Adana Altın Koza Film Festivali :

‘En İyi Erkek Oyuncu’ (Haluk Bilginer)

‘En İyi Yönetmen’ (Zeki Demirkubuz)

‘En İyi Kurgu' (Mevlüt Koçak)
~ 236 gün   mesajın adresini al  

alice kendi alemınde
alice kendi alemınde
hangi monolog acaba...

ayrıca kader'in devamı oldugunu neden bunca zaman kimse soylemedı yav??
yani hikayenin devamı.

önce kader'i izlemiş biri olarak

-aa yine mi bekir.. isim mi kalmadı dunyada

dedim once

sonra adam
-bi gün dükkana geldi. giym,iş eteği çorap yok

diye tarif edince ilk saniyede yuh dedim ve jeton düştü
(aynı hikayeyi kaderde de aynı şekilde anlatmıştı)

~ 68 gün   mesajın adresini al  

alice kendi alemınde
alice kendi alemınde
Güven Kıraç'a hayat hikayesini belki de 15 dakika boyunca hiç teklemeden anlatma sahnesi süperdir,izlemeniz şiddetle tavsiye edilir:)

kader'i anlatıyor işte burda:)

***jano***
***jano***
bu kadar beyendiğinize göre izleyelim bari:D
ben duydum ama fazla merak uyandırmadı ama izlicem...

alice kendi alemınde
alice kendi alemınde
ben en cok filmin başında haluk bilginerin otobuste yandan çekilmiş agız hareketlerini begendim. sigara içerken.:)

sarho$
sarho$
haluk bilginer cok kral adam ama atinali timon'u tekrardan bi gösterselerdi de izleseydik daha ii olurdu o kadar da mail attım fayda etmedi :(

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 19

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008