ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  müzik  orange blue

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 16 - 21

sokarca
sokarca
ilk olarak beyaz showa cıkmıslardı ve gnlerce türkiye gündemindelerdi duymaman imaknsız gibi geldi...

debussy82 demis ki:

ne farkeder?Bişekilde gördük ve paylaşmak istedik.Evet yeni duyuyoruz.nedir bunda küçümsenecek nokta bunu anlamadım?

~ 663 gün   mesajın adresini al  

debussy82
debussy82
Duymadım keşke ozaman duymuş olsaydım ama bikaç geçen geriden geldim ama bişekilde duydum bununda kâr olduğunu düşünüyorum.Farkederseniz hiç tanımayanlar var ve onlarda bizim sayemizde keşfetmiş oldular.İnterneti bu yüzden seviyorum.Bu konudaki eleştirileride kabul etmiyorum.

sokarca
sokarca
yonjadan araklama seyini falan geyiğine sölemiştimm ama bu kadar seni üzecegini bilmiordum bide senin müzik ögretmeni olman müzikle hasır nesir olman ve duymaman garibime gitmişti acıkcası
ama hiçbisey için gec değil ve paylasman da ii....

debussy82 demis ki:

Duymadım keşke ozaman duymuş olsaydım ama bikaç geçen geriden geldim ama bişekilde duydum bununda kâr olduğunu düşünüyorum.Farkederseniz hiç tanımayanlar var ve onlarda bizim sayemizde keşfetmiş oldular.İnterneti bu yüzden seviyorum.Bu konudaki eleştirileride kabul etmiyorum.

ßµ®ãk
ßµ®ãk
dinlenilesi isimlerden.

Orange Blue-But i Do
~ 400 gün   mesajın adresini al  

morocan
morocan
''but I do'' şu hayatta en sevdiğim şarkı.sırf bu şarkı için bile dinlenir.ayrıca ''heaven knows I've change'' de 10 numara bir şarkıdır.
~ 72 gün   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
gusel parçaları var,dinleyiniz..
~ 72 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 16 - 21

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008