ya yonjadan görüp haftanın grubunu araklayıp buraya baslık acıosunuz hemen bide daha yenimi duyuyonuz orange bluee yu yuh diorum oha ...
5 Kasım 2006 23:19
debussy82
ne farkeder?Bişekilde gördük ve paylaşmak istedik.Evet yeni duyuyoruz.nedir bunda küçümsenecek nokta bunu anlamadım?
16 Kasım 2006 00:01
gsound
volkan baydar.. orange blue.. almanyada kurulan mükemmel bi gruptur.. eurovizyondada yer almışlardır almanya adına 2 sene önce.. beyaz show'ada katılmışlardır.. she's got that light adlı şarkıları dünyaca hit list'te girmiştir.. kesinlikle tavsiye ederim.. cok saygı duyulacak bi gruptur!!!
6 Kasım 2006 00:09
sokarca
ilk olarak beyaz showa cıkmıslardı ve gnlerce türkiye gündemindelerdi duymaman imaknsız gibi geldi...
debussy82 demis ki:
ne farkeder?Bişekilde gördük ve paylaşmak istedik.Evet yeni duyuyoruz.nedir bunda küçümsenecek nokta bunu anlamadım?
6 Kasım 2006 10:38
debussy82
Duymadım keşke ozaman duymuş olsaydım ama bikaç geçen geriden geldim ama bişekilde duydum bununda kâr olduğunu düşünüyorum.Farkederseniz hiç tanımayanlar var ve onlarda bizim sayemizde keşfetmiş oldular.İnterneti bu yüzden seviyorum.Bu konudaki eleştirileride kabul etmiyorum.
6 Kasım 2006 13:47
sokarca
yonjadan araklama seyini falan geyiğine sölemiştimm ama bu kadar seni üzecegini bilmiordum bide senin müzik ögretmeni olman müzikle hasır nesir olman ve duymaman garibime gitmişti acıkcası
ama hiçbisey için gec değil ve paylasman da ii....
debussy82 demis ki:
Duymadım keşke ozaman duymuş olsaydım ama bikaç geçen geriden geldim ama bişekilde duydum bununda kâr olduğunu düşünüyorum.Farkederseniz hiç tanımayanlar var ve onlarda bizim sayemizde keşfetmiş oldular.İnterneti bu yüzden seviyorum.Bu konudaki eleştirileride kabul etmiyorum.
6 Kasım 2006 19:38
ßµ®ãk
dinlenilesi isimlerden.
Orange Blue-But i Do
27 Temmuz 2007 14:46
morocan (debukolik)
''but I do'' şu hayatta en sevdiğim şarkı.sırf bu şarkı için bile dinlenir.ayrıca ''heaven knows I've change'' de 10 numara bir şarkıdır.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7229
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.