ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bu harika üçlüyü hatırlamayan yoktur. eninde sonunda bi videolarını bulacağımı biliyordum buyrun efendim:
~ 656 gün
kretzsche
haha thrillerdan ali rıza binboğaya geçiyor. HARDCORE bu adamların mizah anlayışı
1~ 656 gün
hoşça kalın...
gerizekalıııı sevgilim benim ahahah
~ 656 gün
tegan pelin
bunlar bir ara izmir maksim'de de çıkardı yanlış hatırlamıyorsam. yaş 9-10 civarı iken, takriben bir 8-9 yıl önce. ya da atıyorum, pek bilemiyorum şimdi, zira çok uykum var.
hiç sevmezdim o zamanlar, anlamadığımdan çoğu şeyi. kendimi bildikten sonra da hiç aklıma gelmediler. birkaç kez televizyonda denk gelmiştim sadece. iyi olmuş koyduğun buraya da. saf kız çocuğu günlerimi hatırladım.
~ 656 gün
tbc
yüksek dozda uyuşturucuyu daya..
çıkar kameranın karşısına..
olsun sana makara..
iyiymiş ama..
~ 656 gün
tbc
kısa olan abiyi ellerinden öpmek lazım..
~ 656 gün
e=m.c²
abi bence komik değillerdi yaaa...ya da nebiliyim insanın mizah anlayışı da değişiyor sanırım...
~ 656 gün
ters sapka
babacan bu herif nasil erol kose haline geldi ya=) erol koseye simdi onluk giydirmek zor olsa gerek=)
~ 656 gün
aslan67
huhoho:)))ya bu adamlar harikaydı vakt-i zamanında:))))))))
~ 656 gün
banshee
Bu adamlardan biri öldü diye haber çıkmıştı, doğru mu ki?
~ 656 gün
aslan67
erol köse o kilodan bu haline gelip de ölmediyse dierlerinin öldüğünü sanmıyorm=)))
~ 656 gün
şekip
süpermiş ya
hehehe
arada pink floyd filan giriyor heriflerde vizyon varmış haha
~ 656 gün
fetto
unchain my heart falan harika vallahi.bi de bunlar öğretmene another brick in the wall şarkısını söylüyolar iyi uymuş orası.
~ 656 gün
unknown artist!
neydi bunlar be
grup vitamin türemişti bundan
hey yavrum hey
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7212
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!