elemanın adı okan da kızın adını unuttum zaten.Bunlar gene kavga ediolar tekme tokat okan kızı yere yatırıp ellerini tutmuş kız sonra okana bakmış demiş ki ;
Kız:Aşkım 1dk.
Okan:efendim aşkım
kız:Sen o.çocuğusun biliyorsun değil mi?
Sonra kavga o şekilde devam etmiş...
Bide geçen netten sabahın 5inde sesli konuşuoz.bana şey dedi ya cem biliyor musun ben kız arkaşıma hiç kafa atmadım dedi.Eeee atman mı lazımdı dedim.Hep kafasını duvara vurdum dedi. O anda ben iptal oldum koptum zaten...
İşin komik tarafı okanla dışarı kafeye gideriz kız msj atar nerdesin die okan cafedeiz der eve git hemen yoksa orayı basarım der kız okan hemen eve gider tıpış tıpış.Arkasından kılıbık die dalga geçerdik :D
Kızdan ayrılmasıda garipti zaten.Benim saçlarda uzun zaten avatardan belli.Sokakta yürürken dedim sarıl belime öle yürücez gay hesabı sonra bide çubuk kraker aldık ona yediriom sokakta biraz garip bi durumdu tabi itiraf ediom.Neyse sonra bizi kızın en yakın arkadaşı gördü 1 saat sonra kız okandan ayrıldı gaymışın zaten şüpheleniodum die.
''Umarım o daha iyidir...'' gibisinden bir laf ederek (az biraz lafın ucu kendimize dokunacak olsada) karşı tarafa önlü arkalı kapak yapabiliriz yani :)
5 Eylül 2008 00:02
laviniaa
bizde o zaman;
''Umarım o daha iyidir...'' gibisinden bir laf ederek (az biraz lafın ucu kendimize dokunacak olsada) karşı tarafa önlü arkalı kapak yapabiliriz yani :)
kimisine kapak olur kimisine olmaz..kişiye göre değişir..:D
ama bu laf her erkeğe illa ki kapak olur...hatta dediğin gibi cinayet sebebi olur.. :D
kimi sadece lafını eder kapağı oturtur kimide kapaklar ve içeriği hazırlar sonrasında baskıya verir :)
laviniaa demis ki: bizde o zaman;
kimisine kapak olur kimisine olmaz..kişiye göre değişir..:D
ama bu laf her erkeğe illa ki kapak olur...hatta dediğin gibi cinayet sebebi olur.. :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7201
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.