ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
lost altyazılari ariyorum...
lost altyazi divx
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 14

bravado
bravado
arkadaslar acıl lost un altyazılarını bulmam lazım bunun ıcın bana bır sıte soyleyebılcek olan var mı???
~ 657 gün   mesajın adresini al  

gregory house
gregory house
altyazı niyeki? adamlar konustukca sozluge baksan yetişirsin o kadar az konusma var ki.. bide yavas konusuyolar..

bravado
bravado
neyse arkadaslar ben buldum altyazıyı da bısey sorcam avi formatındakı bır vıdeo ya alt yazı nasıl eklenır???

angie
angie
vplayer yada mıovie player and substitles editor kullanıorum ben altyası için

palindrom
palindrom
film in adıyla altı yazının adını aynı yap..yani teki a.avi ise diğeri a.srt olsun...

bravado demis ki:

neyse arkadaslar ben buldum altyazıyı da bısey sorcam avi formatındakı bır vıdeo ya alt yazı nasıl eklenır???

polair
polair
bs player RuLLaZ!!!

bravado
bravado
saolun arkadaslar ama ben Windvd ıle halletım ama eger su altyazı senkron bozuklugunu cozebılecegım bırsey bılıyorsanız cok sevnırım...

bravado
bravado
ya bsplayer ındırdım bı kac yerden ama hepsı vırus uyarısı verdı temız bı tane arıyım bakıyım... eger varsa lınkınız cok memnun olurum...

edit : walla arkadaslar nerdeyse butun sıtelerden ayrı ayrı ındırdım ama hepsı "whenusave" dıye bısey yukluyor yanında ve benım antıvırus bunu kabul etmıyor "hamle yapma" desemde olmuyor dırek engellıyor ben de calıstıramıyorum bsplayer ı...

belbalgom
belbalgom
http://www.bsplayer.org/

system failure
system failure
>>>>LOST tüm sezonlar ALT YAZILAR<<<<<

bu siteden bir çok altyazıyı bulabilirsin

bravado
bravado
oncelıkle belbalgom saol ılgılendıgın ıcın ama ben ındırdım bı arkadas saolsun pm atmıs :D
ıkıncı olarak themanwalkintherain sana da cok tesekkurler ben de aksam ordan buldum zaten... :D

lord of drinks
lord of drinks
ilgilenenler için
www.divxplanet.com da aratılırsa heryerden önce ing. olsun türkçe olsun ilk altyazı orda düşer...
çarşamba akşamları yayınlanır lost, perşembe günü indiriyorum rapidshare'den, cuma gününe de yüzde 80 altyazı gelmiş olur...
bir de bırakın bu torrent morrenti ya. forumlara üye olun orda babalar gibi oynadığı akşam linki koyuyorlar rapidshare den.
sözgelimi www.downloadivx.com. eski adıyla cithiz.
~ 516 gün   mesajın adresini al  

serkan a.k.a deja`vu
serkan a.k.a deja`vu
el_cezeryenın dedıgı lınklerden ındırıorum bende ama cıthız dengesız kapanıo arada,divxplanet de cökerse yeni bi site kesfettim nefis ordan inirebilirsin
http://www.deezi.net

manas
manas

bravado demis ki:

saolun arkadaslar ama ben Windvd ıle halletım ama eger su altyazı senkron bozuklugunu cozebılecegım bırsey bılıyorsanız cok sevnırım...

ctrl sağ sol ile saniye saniye alt yazı ileri geri öyle bir ayarı tuttturdun mu gidiyor genel de sorun yok alt yazılarda ufak bi senkranizasyon iki ileri bi geri film üstünde oluyo ben sorun yaşamadım şimdiye kadar. ctrl sağ geri sol ileri alıyo alt yazıyı film üstünde..

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 14

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008