ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > orta doğu teknik üniversitesi > ODTÜ'de can pazarı...
itogluit it odtulu kopekler kopek
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

bad religion
bad religion
Orta Doğu Teknik Üniversitesi meydana gelen ve aralarında ortakantin üyesinin de bulunduğu köpek saldırısında 1 kişi hafif yaralandı..

Edinilen bilgiye göre odtü kampüsündeki patika mevkiinde 03.10.2006 tarihinde yaşanan olayda odtü öğrencisi A.P. yaralanarak hastaneye kaldırıldı..

Yerel Halk Endişeli

Olayın şokunu henüz atlatamayan yerel halk yönetimden şikayetçi..
Olay sonrası öğrenciler tarafından " Kampüs içerisinide tek başımıza dışarı çıkamaz olduk. Bu ortamda Devrim'e gidip içmek bile büyük başarıdır.. Sonra da biz öğrencilerden başarı bekleniyor.." yorumları yapıldı..

Rektörlük Henüz Basın Açıklaması Yapmadı

Daha önceden yaşanmış faciaların üstüne son olarak dün yaşanan olayın da eklenmesi sonucu sinirleri gerilen öğrencilere karşı rektörlük sessizliğini koruyor.. Kulislerde rektörlüğün olayın büyüyüp eylemlere dönüşmesinden korktuğu söylentileri konuşuluyor.. Öte yandan öğrenci toplulukları konuyla ilgili ortak bir bildiri dağıtarak rektörlüğün vurdumduymaz tutumları karşısında geniş katılımlı bir eylem hazırlığı içinde olduklarını belirtti..
 1   3 Kasım 2006 13:58   mesajın adresini al  

gangster..
gangster..
odtu ılgınc bı yer ya ıtlerı bılee ılgınc :D
3 Kasım 2006 14:14   mesajın adresini al  

abja
abja
bak şimdii yanlış hbr yapmısın olmuokii(:
olay 2 kasımdaa oldu tarihii yanlışş aksetrmesen diorm..
3 Kasım 2006 14:16   mesajın adresini al  

şekip
şekip
ehehe A.P. iyimiş. Köpek saldırısı derken, tecavüz filan mı var ortada, niye sadece baş harflerini yazdınız. Köpek ısırması o kadar da utanılacak bir şey değil. =P

"Bu ortamda Devrim'e gidip içmek bile büyük başarıdır.. Sonra da biz öğrencilerden başarı bekleniyor.." ifadesi de kopardı hehe
3 Kasım 2006 14:27   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
kaynak gosterir misin =)
3 Kasım 2006 14:50   mesajın adresini al  

onurmetu
onurmetu
bu ne yaa :@
3 Kasım 2006 15:06   mesajın adresini al  

manas
manas
ya ben diyorum labta hazırlayayım zehir süte katıp öldürelim hepsini para mara da almaycam...Hayrıına...İsa demiray yolları tehlikelerle dolu.Sanki okul okumuyoz da survivor da yarışıyoz a.q. ya...
3 Kasım 2006 15:10   mesajın adresini al  

umurr
umurr
heeh cok iimış. arkadaşada gecmış olsun
3 Kasım 2006 15:27   mesajın adresini al  

gasbardi
gasbardi
köpeğin durumunu merak ediyoruz....
3 Kasım 2006 15:32   mesajın adresini al  

azazel
azazel
bana da saldırmıştı 6 tanesi ilk senemde hafif sıyrıklarla atlatmıştım. duydupuma göre hocalar kendi aralarında bişiler başlatmışlar odtü kentte çocuklara saldırmış da köpekler ama rektörlük henüz bişi yapmamış.
3 Kasım 2006 16:08   mesajın adresini al  

abja
abja
rektörlk haywan sewerlerlee dawalı oldgndan olaya fazla müdahale demio ,böle oluncada sornu cözmk bize kalıo,ama nassı?
3 Kasım 2006 16:15   mesajın adresini al  

manas
manas

aycaa demis ki:

rektörlk haywan sewerlerlee dawalı oldgndan olaya fazla müdahale demio ,böle oluncada sornu cözmk bize kalıo,ama nassı?

zehirle işte.İstediğiniz şekilde öldürebilirim hayvanları...Siz solüsyon diyin ben hazırlayayım..Şöle çıkalım hepsini zehirleyelim...Kurtulsun herkes...Kısırlaştırma falan olacağı da yok...Ortalık yavru köpek dolu sayıları gittikçe artacak..Gerçi mezun oluyom bu sene benim için çok önemli değilde.gitmeden bir hayrım dokunsuz sizlere...
3 Kasım 2006 16:21   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008