hakikaten ya ,ben de baktım istatistiklerine ,kötü başladı diyebilirim :) ama heyecanlı olması gayet normal, zamanla aşacaktır diye düşünüyorum, mehmet de ilk maçtaki iğrenç şut yüzdesini diğer 2 maçta geliştirdi, iyi gidiyorlar gibi..
5 Kasım 2006 22:22
üstteki
ikisi de iyi durumda sayılır,özellikle memo son detroit maçının kahramanlarından..Hidayet de takımının en çok şut kullanan elemanı idi son maçta, 1. skor opsiyonu gibi :)
Ersan da 2 layup tan 4 sayı atmış garbage time da ,ciğerim benim :)
7 Kasım 2006 11:07
kretzsche
ersan dakika almaya başlasın da sabahlayıp maçını izleyelim..
8 Kasım 2006 09:52
denizhan
en azindan 2-3 sene beklemen gerekebilir vadi ersan'i nba'de tadiyla izlemek icin.
memo yine son saniye kahramanligi yapmis helal.
ama o gunun nba top 10'ini ariyorum nette bi turlu bulamadim. ilk 3'tedir kesin de neresinde acaba
8 Kasım 2006 15:11
mali
memo ve utah sazona mutuş başladı, işalah bole devam eder :D
8 Kasım 2006 16:48
üstteki
(0:00) End Period
(0:00) [ORL 88-87] Turkoglu Jump Shot: Made (18 PTS)
Bu ne demek ,şöyle izah edeyim, Hidayet maçı kazandıran basketi atmış son saniyede :) az önce nba.com dan baktım,aktarayım dedim, şimdi de nba tv yi açıyorum belki gösterir :)
9 Kasım 2006 23:23
üstteki
Hidayetin basketini izledim ,mükemmel ,gerçekten mükemmel,zor pozisyonda takımı galibiyete taşıyan bir basket,
top 5 da birbirinen güzel basketler vardı 2 numara seçilmiş, 1 numara gerçekten inanılmaz bir basket, NY dan Jamal Crawford mucizevi bir baskete imza atıyor, bir son saniye basketi de Boston dan geldi, son saniye basketleri pek revaçta :)
linkleri bulursam buraya iliştirmeyi düşünüyorum ama harikaydı hepsi..
9 Kasım 2006 23:31
denizhan
o gun inanilmaz seyler olmus hakkaten.
dun gece degil ondan onceki geceki maclar .. arada da hidayet bi son saniye basketi atmis sevindirdi bizi.
ama top 10'daki basketlerden ilk 5'i yanlis hatirlamiyosam son saniye ve birbirinden guzel hepsi hakkaten.
10 Kasım 2006 20:04
denizhan
ersan ilk 5'te cikmis dun aksam !! nasil ya
19 Kasım 2006 21:10
üstteki
Memo 'dan Atlanta'ya 30 sayı !
nba.com da gecenin en iyi oyuncusu anketine dahil etmişler , Vince Carter önde gidiyordu ama yüksek yüzdeyle 30 sayı atıp 10 reb çekmiş adamımız :)
Bir göz atın derim..
21 Aralık 2006 13:34
sky
mehmet tamam iide hido dan benim de umudum yok o eski performansını gösteremior bence artık.ama ersan gelecek için büyük kazanç özelliklrde mili takım için dünya şampionasıda bunu en ii kanıtı oldu bence.
ama türk oyuncular dışında benim en çok ilgimi çeken dallas-spurs maçları.dallas önde gibi gözüküyor şimilik batı da ama bakalım playoflara kim kalacak ne olacak geçen yıl pek bi canını acıtmıştı insanın o son anda kaça yüzük:(
21 Ocak 2007 13:27
üstteki
Mehmet Okur'un form grafiği yükseliyor. Son 3 maçı 27 sayı ortalamasıyla geçti..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7141
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.