ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Hidayet ve Mehmetin takimlari ilk maclarini kazandilar temsilcilerimiz de ilk 5te baslamis.
Beni asil ilgilendiren sey Ersan Ilyasovanin nasil bir performans sergileyecegiydi. Cunku Hidayetten umudum yok vasat bir oyuncu olarak kariyerini devam ettiririr. Mehmetten de pek keyif almiyorum artik.
Ersan ise genc yetenek oldugu icin maclarini takip edecegim.
Sezonun ilk macinda takimi kazanirken Ersan da 1bucuk dakika oyuna girmis. Bu demek ki zaman gectikce forma sansi bulacak, kadroda Ersana da yer var.
3 ü içinde gusel bi sezon olur işalah,hepsine başarılar.
bu sezonda cekişmeli gusel maçlar izliycegmize eminim.
2 Kasım 2006 17:11
'' i l k o ''
Milli Takım için kim yararlı olucaksa daha fazla forma sansı bulsun
2 Kasım 2006 17:22
taharet musluğu
ntv yeni sezon maçlarını vericekmi haberi olan varmı?
2 Kasım 2006 17:22
notyet
onu bunu bırakında miami tarihi fark yemiş chigagodan açılış maçında..chigago geri dönsün...
2 Kasım 2006 18:46
é(é
bence Ersan İlyasova'nın önü çok açık.Bu yıl milli maçları son saniyesine kadar izledim ve Ersan'a hayran kaldım.Çünkü Ersan da aynı Mirsad gibi oyuna yüreğini koyuyor ve çok iyi yerlere gelmeyi sonuna kadar hak ediyor. Mehmet ve Hidayet'e gelince ise pek yorum yapamıycam;eğer bi insan milli takıma gelmeye tenezzül etmiyorsa nba de star olmuş ne farkeder ki(tabi onların açısından fark eder çünkü olay para...)!!
yinede bütün oyuncularımıza gönülden başarılar!!
2 Kasım 2006 18:53
denizhan
hidayet bu seneden itibaren kariyerinin en iyi yillarini yakalayacak gibi. bu sene ve obur sene herkes ondan buyuk patlama bekliyor. zaten hazirlik maclarinda takiminin en skoreri oldu genelde. dwight howard inanilmaz bu arada yine orlandoda hidonun takiminda yani.
mehmetten de cok seyler bekliyorum.
ama ikisinin de takiminin gucleri sinirli. sadece bireysel olarak basari gosterirlerse sevinicez gibime geliyor.
ersan milli takimda cok iyiydi ama nba cok cetin bi yer. birsey soylemek icin henuz erken. bekleyip gorelim.
onun disinda son 3 senedir tuttugum takim olan detroit artik ben wallace in da gidisiyle cokus donemine girdi gibi gozukuyor. ama cleveland, chicago gibi genc ve gumbur gumbur gelen takimlar da var.
guzel bir sezon izlemek dilegiyle herkese iyi seyirler.
2 Kasım 2006 19:52
tbc
başlasın uykusuz geceler..
zaten öyleydi tabi..
ama bu pekiştirdi..
bi de nfs carbon aldım bugün..
vizeler de automaticly ignored..
hadi bakalım..
evet..
2 Kasım 2006 21:27
üstteki
ayın 4 ünde saat 02 00 da orlando nun maçı verilecek nba tv de.
İlk maçları değerlendirecek olursak, Utah'ta çok sevdiğim Deron Williams'ın 10 asist yapması beni mutlu etti, memo da 17 sayı atmış ama şut yüzdesi çok berbat, aldığı rebound sayısı da oldukça kötü. istatistik hanesindeki 17 ye rağmen ben kötü bir maç geçirdiğini düşünüyorum,takımın esas yıldızı AK 47 de iyi başlamadı sezona diyip Orlando'ya geçmek istiyorum :)
Orlando geçen sezonu çok iyi kapatmıştı, sonlara doğru yaptıkları play off atağı takımda birşeyleri yerlerine oturtmuşa benziyor. Hidayet'e gelecek olursak, 11 sayı atmasından daha önemlisi asist olarak yanlış hatırlamıyorsam başı çekiyor olmasıydı, yanlış olabilir ama 7 reb 6 assist gibi bişeydi, ki bu bence Hidayet için gayet güzel istatistikler, keşke her maç oynasa..
Ersan'ın önünde müthiş bir kariyer var gibime geliyor, umarım ağabeyleri gibi şımarmaz da Türk milli takımı Nowitzki kıvamında bir yıldıza sahip olmuş olur. Belki hayal gibi ama güzel bi hayal :)
I love this game..
2 Kasım 2006 22:40
denizzzz
ersani milli maclarda oldukca sogukkanli gordum umut verici bisey bence. digerleri gibi duygusal birine benzemiyor
2 Kasım 2006 22:55
üstteki
Born: May 15, 1987
Daha ergenlik aşamasını tamamlamadı :)
manzarek demis ki:
ersani milli maclarda oldukca sogukkanli gordum umut verici bisey bence. digerleri gibi duygusal birine benzemiyor
3 Kasım 2006 12:19
kretzsche
ilyasova tuttuğunu potaya sallıyor galiba? üç maç oldu çocuk sürekli üçlük deniyor hiç atamamış daha. iki dakka oynuycam madem bi basket atıyım falan mı diyor nedir =)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7141
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.