| |
üstteki
|
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
gölge
|
kişilikle ilgili birşey,gamsız olan kadınlar da vaaaar....yürek işi yani...
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
çokrail
|
hakediyosunuz sanırım
voeu de ciel demis ki:
ya cidden karşıcins çok gamsız.. çabuk unutup geçio..kızlar neden böle olmaıo ????
|
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
fatihyilmaz
|
erkek gamsız değildir.
sadece belli etmez.
halbuki içinde ne fırtınalar kopar
(delikanlılığın kitabı, alişan, sahife:45, özgür yay.)
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
hande geri döndüüü
|
Aşkın gözü kördür Karnı Açççç:) bu yüzdennn erkeklerr daha çabuk aşık olurr ama karınları hep açtırrr doymak bilmezlerr:D gamsızlık hamurlarında varrr
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
tospaaa :)
|
ya arkadaşlar ben erkekleri hiççççç anlamıyom, anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi??? :D
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
purepoison(can):):)
|
karşısında ölsen bile öle bi gamsızlıkla yaptıkları hatalara dewam ediolarki (bazıları tabi)hayat umrlarında bile diil aman ya nese gamsızlar işte
|
|
~ 575 gün
|
|
| |
saliyaa
|
bence bu kadar da anlayışsız olamazlar anlamamazlıktan geliyorlar....
herşeyi bilirler ama ilişkide nedense!!! hep farketmezler ...
aaaa öylemiydi.... bn öyle düşünmemiştim der(ler)
sinirrrrrrrrr oluyorum.........
|
|
~ 575 gün
|
|
| |
_erniko_
|
hiçde gamsız degiliz :) unutamıyoruz unutmadık ta unutmayacagızda .......
|
|
~ 575 gün
|
|
| |
sarı
|
ya psikomotor davranşları gelişmiş olsa da acaba psikomotor duygularımı(((acaba öle bişi var m?? şimdi attım!!))gelişmemiş bunların yahuu???
ço mutsuz oldukları zaman bile ünlük hayatlarıı çok ii sürdürüolar...başka seylere uyum sağlayabiliolar... gamsızsınız işte gamsızzz
|
|
~ 575 gün
|
|
| |
dummy_-variable
|
erkeklere kurban olun siz :P :):):)
|
|
~ 574 gün
|
|
| |
psychooo
|
|
|
~ 573 gün
|
|
| |
bbaykul
|
en azından bir cinsin artık değiştirilmesi mümkün olmayan şeylerle uğraşmak yerine geleceğe yönelik hareket etmesi gerekiyor insanlığın iyiliği için.Bunu da tabi ki erkekler üstlenmiş durumda.bu sebeple asıl kadınlar bencildir diyorum.erkekler sorumluluk sahibidir.
|
|
~ 573 gün
|
|
| |
keiser soze
|
erkekler üzüntüyüde sevincide acıyıda her bi haltıda kendi içlerinde yaşıyor, gamsız deil güçlü görünebilme de denebilir...
|
|
~ 570 gün
|
|
| |
kısa pantolon
|
|
|
~ 570 gün
|