zerringumus demis ki:
Unutuyorsa erkek, unutturana da bakmak lazım.
3 Kasım 2006 08:13
bilmezkişi
hatunLar gamsız adamı seviyo ama yaww...!
3 Kasım 2006 15:51
mor menekşe
ahh erkekler ahh!!ne vicdansızsınız siz öle:)))))
3 Kasım 2006 18:13
zuğaşi_berepe
yaf şimdi şunumu istiyorusun karşı cinss ! hey sana diyorum
ilişki bitecek bizde üzüleceğiz hemen unutamayacağım hafiften malaklaşacağız . bumudur yanii
peki olur, amaaaaaaaa bunu yaptırta bilecek kapasitede bir kızdan ayrılmamız gerek taşmıyız biz alla alla bizimde duygularımız var tabii
ama bu duyguları açığa çıkara bilmek karşı cinsin elinde yani sorun bizde deyil sizde abicimmm.
5 Kasım 2006 21:44
denizhan
yok ben mesela hic de gamsiz degilimdir yani bilen bilir
5 Kasım 2006 21:48
deshanti
yapı meselesi.. hiçbi erkek üzülmüo die bişe yok, ama her kız üzülüo dövünüo die de bişe yok.. bana gelince ben çook çook sevmediysem birini ayrıldıımda da gayet üzülmem, hayat güsel :)
5 Kasım 2006 21:50
serveren
onu bunu bilmem.. sigara derim.. yigidi gam öldürür, gamı sigara alır götürür.. sigara icen adamda gam olmaz.. olsa da yakar bi sigara oluverir gamsız..
6 Kasım 2006 18:19
paranoyak
bu yuzden mi bize gamsız diyorsunuz simdi??
alice kendi aleminde demis ki:
maksat bır olunca yıyen yer yedıren yedırır
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7121
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.