ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
walla genelde gamsızımdır, öle olmak gerekio ayakta kalabilmek için ama genellemeler ne kadar doru orasıda var, ama erkekler genelde kızlar gibi detaylı cetrefiil düşünmediği için, kafalarında karşı tarafın yaptıgı hr hareket için 30000 senaryo oluşturmazlar; bu yüzden de bu 30000 olası-gayet düşük de olsa ihtimal- senaryo için ayrı ayrı üzülmesler sinir stres yapmazlar. Yani daha gamsız sayılabilirler evet
(3) 1 Kasım 2006 20:32
cihann
ben heç gamsız deilimdr...ama gamsız olmak süper bişi..
1 Kasım 2006 20:50
deathweight
Gerçek bir ilişki yaşanmamışsa erkeğin umrunda olmazsınız,
yaşandıysa ve sonunda kendisine kelek atmak olarak geçen şeyi yaptıysanız ( ya da yapıldıysa ) da artık sizi ya da bunu yapan kişiyi en yeni takım elbisesiniz üzerine düşen bir sümüklü böcekten farklı görmesini beklemek de büyük bir akılsızlıktır.
Çünkü erkek ( genel olarak ) ne istediğini bilir, ne istemediğini de ve artık neyi istememesi gerektiğini de... Bu sistem ( yine genel olarak ) XX kromozomlularla ters işlemekte ;)
Umarım yardımcı olabilmişimdir :))
1 Kasım 2006 20:59 ~ 1 Kasım 2006 21:00
güveeen
gamsızlık cinsiyet ayırt etmez, kızlar da çabuk unutabiliyo (ya da en azından unutmuş rolünü iyi oynuyorlar)
1 Kasım 2006 21:21
vergognoso
evet abi insanın mayasıyla alakalı....
1 Kasım 2006 21:34
~balım~
yok ben artık kızlardanda korkuyorum hele yeni nesill çok fena geliyor yaa
1 Kasım 2006 21:44
vergognoso
öle valla paranla araban oldu mu gam mam yalan :P
1 Kasım 2006 21:56
vergognoso
ii ii odun iidir serttir..
1 Kasım 2006 22:22
!$ahin!
yigidi gam öldürürmüş
1 Kasım 2006 23:51
aburcubur!
buna gamsızlık demesek geçmişe takkılıp kalmamak desek.. bugunü ve geleceği düşünerek yasamak daha bi kolay olsa gerek..çünkü düşündüklerini uygulayabilirsinn.. ama erkek kız ayrımı yapılması zor..ikisindede çok sayıda vardır..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7121
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!