ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
arkadaşlar ilanın 3. maddesinde adalet bakanlığından hukukçulara çok büyük bir ayıp yapılıyor ve hukukçulara şöförlükte öncelik tanıyorlar,,şöförlük mesleğine lafım yok ama bu yapılan hangi açıdan yanlış siz anladınız,,biz gazi üniversitesi hukuk fakültesi öğrencileri olarak tazminat davası açacağız,,sizce bu durum nasıl bi durum?
1 Kasım 2006 17:18
zülbiye
ii dava açında yani bu ülkede hangi haklı dava sonuç kazandıda bu kaznsın heves kırmak istemem tabi ama havanda su dövmek bu yaa...gerçi en azından tepki gösremiş olmak hoş bişe şöfrlük hukukçuluk ne alaka yaaa..
1 Kasım 2006 17:20
m r c
ne var ki şimdi bunda, adalet bakanlığı memur alıyo ve doğal olarak hukuk ve adalet meslek yüksek okulu mezunlarına öncelik tanıyo...
Bence gereksiz şeylerle uğraşıyorunuz..
21 Kasım 2006 17:20
aslan67
abicm ne varki bunda..adamlar iyilk yapıyo..bi suru universite mezunu boşta geziyorm diye aglamıyomu..hiç olmadık yerden bi ekmek kapısı cıkıyo dua etmk lazm..hiç almayabilirlerdi de:S
21 Kasım 2006 17:23
hafriyat
kağıt yamulmuş..
11 Kasım 2006 17:24
@lkan
hayır hukukçu mesleği çok üstün bir meslektir,devletin en üstündedir,,hiç kimse hukukçuya şöförlük mesleğini yakıştıramaz,ve eğer işsiz kalacağımızı düşünüp lütfediyorsa açtıkları kalitesiz ve gereksiz hukuk fakültelerini kapatsınlar bu daha da ayıp,,,
biz zaten kazanmak için değil 1 ytl lik dava da olsa tepkimizi göstermeyi düşünüyoruz...
çünkü tepki göstermeyen,,hakkını aramayan hukukçu olmaz...
1 Kasım 2006 17:24
m r c
Benim babam adalet bakanlığı eğitim merkezi müdürlüğünde ve okulda bir sürü hukuk mezunu var infaz koruma memuru(gardiyan) olmak isteyen..
ve bence şoförlük ödül yani:D
1 Kasım 2006 17:25
hafriyat
daha belgenin siteye konulma biçiminden devletin en baba kurumlarından olması gereken adalet bakanlığının durumunu anlayınız..
değiştirme: ana sayfaya baktım tasarım iyiymiş..
1 Kasım 2006 17:25
@lkan
hocalarımız ayrı olarak açacaklar ve bize de yardımcı oalcaklar bu konuda ama hukuk mesleğine ve hukuçulara hakaret ve küçük düşürme olabilir kanımca...
Bence hocalarınız da siz de saçmalıyorsunuz.. ne bekliyordunuz yani şoför alıcaz o yüzden hukukçular başvurmasın onlar yüce insanlar falan mı deselerdi..
21 Kasım 2006 17:29
@lkan
hayır adalet bakanlığının hukukçuları şöförlüğe başvuracak kadar çaresiz görüp bi de bize ayrıcalık tanımasına şiddetle karşı çıkıyoruz,,bak dikkatini çekiyorum ADALET bakanlığı bunu yapıyor!!!!!
1 Kasım 2006 17:32
aslan67
arkdsım bence siz olayı yanls anlamıssınız..bak smdi şofor alınacagı acıklansaydı ve de buna hukuk ogrencileri die bi ibare konmasaydı herkes basvururdu..burda size herhangi bi saygısızlık yapılmamıs aksine boşta kalmıs üniversitelilere bi yardım eli uzatılmış..her şeyde bi komplo teorileri aramayalm mlletce..
@lkan demis ki:
hayır hukukçu mesleği çok üstün bir meslektir,devletin en üstündedir,,hiç kimse hukukçuya şöförlük mesleğini yakıştıramaz,ve eğer işsiz kalacağımızı düşünüp lütfediyorsa açtıkları kalitesiz ve gereksiz hukuk fakültelerini kapatsınlar bu daha da ayıp,,,
biz zaten kazanmak için değil 1 ytl lik dava da olsa tepkimizi göstermeyi düşünüyoruz...
çünkü tepki göstermeyen,,hakkını aramayan hukukçu olmaz...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7116
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.