Şıtttt Aslan, reeldeki öörense varyaaa bittin sen bittin ben söölim :)
1 Kasım 2006 00:16
aslan67
aboov:))bittimmi cidden tuu benm sıfatıma:))ya arada canm cicim muhabbetleri yapms olabilrim tmm kabul:))))km yapmaski ama diiimüüü:p:))
zerringumus demis ki:
Şıtttt Aslan, reeldeki öörense varyaaa bittin sen bittin ben söölim :)
1 Kasım 2006 00:18
clementine*poh poh
pasaklı kontes demis ki:
bu soruyu sorduğuna göre bişiler var demek ki, biraz aldatma oluyo sanırım bu :)
yok yok o hülya avşar ı islemiş bugün :) bende izledim de villa kazanmışmdr belki die :)
1 Kasım 2006 00:19
banshee
Aslan yemezler :) git sen bunları reeldeki öörenince ona anlat :P
1 Kasım 2006 00:20
aslan67
allahııım kamuoyu gozunde haksız duruma dustum gel kurtar bu kulunu:)))))))))valla 8 saat dersm vardı bi de taksimden halkalıya geldm(halkalı=edirne(bilen bilir:)))tvnin yuzunu gormedim daa:S
1 Kasım 2006 00:21
aslan67
bz ataerkil bi toplumuz yaw,ne hesap verecm:))))))huhohoh:))))
zerringumus demis ki:
Aslan yemezler :) git sen bunları reeldeki öörenince ona anlat :P
1 Kasım 2006 00:22
banshee
Aslan eheuhe yandın sen yandın. Bende halkalı da oturuyorum. Kız arkadaşını öğrenmiim ben..!!
1 Kasım 2006 00:22
hafriyat
ilişki forumuna pek yazmayı sevmesem de şunu söylicem:
bu aldatma'nın sınırları ve kuralları çok irdeleniyor,sadece kantinde değil her alanda. bu aldatılanın -veya aldatılma ihtimali olanın- kendini rahatlatma veya aldatanın kendini haklı çıkarma nedeni olabilir mi derininde diye merak ediyorum.
bana göre kişi sevgilisinden/eşinden başkasına karşı hoşlanma,aşk,yanında olmayı isteme,cinsel çekim gibi duygular duyuyorsa o aldatmanın ön aşamasıdır.
bu sevgiyi o 3. kişiye belli edip birlikteliği başlatınca da aldatmak başlar..
ister net,isterse damda olsun.
1 Kasım 2006 00:23
banshee
clair de lune ilişki de değiliz zaten.Ahanda Geyik!
1 Kasım 2006 00:24
clementine*poh poh
yaf aldatma da neymiş peeeh
1 Kasım 2006 00:24
aslan67
hadi canım:SSiice yaklastın masum kişiye yandım bn:)))))neresinde oturuosn sorması ayıp ben tasınayım da:)))))))
zerringumus demis ki:
Aslan eheuhe yandın sen yandın. Bende halkalı da oturuyorum. Kız arkadaşını öğrenmiim ben..!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7107
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.