ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
05.11.2006 Pazar Günü,Bostancı Gösteri Merkezi'nde DUMAN Konseri vardır,kamuoyuna burdan duyrulur..bilet için pm'den ulaşabilirsiniz(25 YTL)..
31 Ekim 2006 22:53
aslan67
son mu bilmiorm ama sonlara yakın:)))
31 Ekim 2006 22:59
aslan67
bomba gibi dönmeyi planlayarak belki de cıkarmamıslardr:))
cws #18 demis ki:
keske gıtmeden bı once album çıkarsalardı.. tezkerelerıne kadar tesellı bulrduk :)
31 Ekim 2006 23:08
aslan67
öyle abicm herfler kral..
cws #18 demis ki:
ya onların olusu bıle bomba teesiri yapar
31 Ekim 2006 23:13
clementine*poh poh
yaf dumanın canlı performansı kötü kii hemde baya baya kötü
31 Ekim 2006 23:14
aslan67
gel konsere gunubirlk olaraktan:))
31 Ekim 2006 23:14
aslan67
snn gittgin konserde gerekli ortam sartlarını saglamamıslardr belki:))gecn sene trend şov vardı bilmem hatırlarmsın lutfi kırdarda onu da biz duzenlemiştk ve bombaydı duman konseri de nefes alacak yer yoktu;)
clementine demis ki:
yaf dumanın canlı performansı kötü kii hemde baya baya kötü
25 fazla değil mi yav tuborg alive'da 20 ye duman, şebnem ferah, athena ve dah birsürü kişi çıkmıştı... gerçi o tuborgdu, bu da duman :P
31 Ekim 2006 23:58
banshee
25 çok.Bekleyin kesin beleş konser verirler zaten.
1 Kasım 2006 00:09
aslan67
arkdslar zaten 6000 bilet satıldı..bunlar son biletler bence DumaN'a değer adamlar askere gidio sizn takdrinize bıraktm..
1 Kasım 2006 00:12
clementine*poh poh
sayın aslan67 nefes alıcak yer olmaması ii bişimidr cnm aaa..hem kaç duman konserine gittim sayısını bilemicim en son da bilkentin şenliidir gayet açıkhava olmasına rağmen berbattı :) yannış anlaşılmasın normal de severim dinlemeii fekat canlı performans ii diil adam kendinde diilki şarkı söyleyebilsin
1 Kasım 2006 00:29
aslan67
yok yani ben talep acısından sey ettiydim nefesi:))))
clementine demis ki:
sayın aslan67 nefes alıcak yer olmaması ii bişimidr cnm aaa..hem kaç duman konserine gittim sayısını bilemicim en son da bilkentin şenliidir gayet açıkhava olmasına rağmen berbattı :) yannış anlaşılmasın normal de severim dinlemeii fekat canlı performans ii diil adam kendinde diilki şarkı söyleyebilsin
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7106
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.