ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Kan Uykusu
belgesel osman pamukoglu teror kan uykusu
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

comandante
comandante
Dün gece Sky Türk kanalında yayınlanan harika bir belgesel. 1993-95 yıllarında PKK ile mücadele eden Hakkari dağ Komando Tugayının yaşadıkları çok çarpıtıcı bir şekilde anlatılıyor. Genelkurmayın da gizli arşivinden ilk kez yayınladığı görüntüler eklenerek inanılmaz bir yakın tarih belgeseli hazırlamış SKY TÜRK kanalı. Başta Osman Pamukoğlu Paşa olmak üzere üst düzey emekli komutanlar asklerler ve şehit aileleri o dönemi anlatmışlar. Eğer tekrarı yayınlanırsa mutlaka izleyin.

Tanıtım Klipleri için TIKLAYIN

Belgesel Fuzuli'nin bu manidar deyişiyle başlıyor ve bitiyor

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil
31 Ekim 2006 13:26   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
kanka ağlatma beni
izleyince kesin ağlarım ben
31 Ekim 2006 13:40   mesajın adresini al  

manas
manas
ben oturdum ağladım vallaha..Hele o sakaryalı şehit annesinin sözleri..Oğlum şehit düştü vatan sağolsun ağlamadım dedi metaneti...Yarısından sonra yetiştim maalesef inşallah biri rapidshare e felan koyar..Herkesin izlemesi gereken bir belgesel...
31 Ekim 2006 13:43   mesajın adresini al  

manas
manas
o dönem çok büyük işler başarmışlar gerçekten hepsinden Allah razı olsun haklarını helal etsinler...2400 leş almışlar 2 yılda...
31 Ekim 2006 13:44   mesajın adresini al  

sıtkı yozgatlı
sıtkı yozgatlı
bence o programı önce başbakanımızın izlemesi lazım arkadaşlar.askerin yan gelip yatmadığını görür o zaman.
31 Ekim 2006 14:49   mesajın adresini al  

böğürtlenlim :)
böğürtlenlim :)
s.y sana tamamen katılıorum.bi islesin de görsün yatıolar mı ölüolarmı:(benim ev arkadaşımın ailesinde var şehit. bi şehit yakınından dinlemek çok daha içine otutturuo insanın.en çok koyanda buna engel olamam:(
31 Ekim 2006 18:30   mesajın adresini al  

iyiniyetli3.kişi
iyiniyetli3.kişi
arkadaşlar belgeseli kaçıranlar üzülmesin zira o aslında osman pamukoğlu'nun yazdığı ve harekatları falan çok açık anlatıp bir kısım bilgileri ifşa ettiği için çok eleştirilen kitabı ''güneydoğuda unutulanlar dışında birşey yok''un özeti idi....benim içime en çok koyan şeylerden biri de içimize oturan olaylar karşısında elmizin kolumuzun bağlı kalması....bir şeyler yapmalıyız..ama ne?
31 Ekim 2006 19:45   mesajın adresini al  

comandante
comandante

YAKALANAN YARALI PKK'LIYA YARDIM EDEN TÜRK ASKERİ
1 Kasım 2006 23:19   mesajın adresini al  

emperor84
emperor84
işte istediğim belgesel , tülün-caner ler , pop star , döt star , bbgler, ziltirilyon tane dizi ile sistemli bi şekilde uyutulan türk halkına , yürekli insanlar tarafından verilmiş hediye bir belgesel , serdar akınana teşekkürler böyle bir belgesel çektiği için .
7 Kasım 2006 14:43   mesajın adresini al  

halid e.a.&
halid e.a.&
minnettarız.
7 Kasım 2006 15:14   mesajın adresini al  

manas
manas
hepsini toplu bulamadım kusura bakmayın bir tek bu vardı ama topluyosun..Hepsini indirmeden de çalıştırmıyor haberiniz olsun...
13 Kasım 2006 17:55   mesajın adresini al  

comandante
comandante
komando olmak onurumdur
olur ya bir çatışmada ölürsem
arkamdan yas tutmayın
brakın,toprağımda rahat içinde yatayim
bedenimden komandomu çıkarmayın
onlar benim gururumdur
botlarımı çıkarmayın
onlar nice yollar aşacak
şehit olursam sırat köprüsünden geçecek
elimden tüfeğimi almayın
o benim namusumdur
ölünce mezarıma sembol olacak
yaramın kanını silmeyin
ahirette hesabı sorulacak
gögsumden kör kurşunu çıkarmayın
o benim madalyam olacak.

zekeriya gülyaman
15 Şubat 2007 23:24   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008