ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  geyik  floransada yasam

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

since1453
since1453

Yaşayan sanat merkezi olan Floransa'da insanlar, doğal kalitelerini yitirmeden harikulade bir şekilde, teklifsiz dostlukların tadını çıkarmaktadırlar.

Turistler, terziler ve antikacıların bulunduğu Via Tornabuoni caddesi boyunca veya mağazalar ve açık hava pazar yeri ile şirin San Lorenzo civarında gezinti yapabilirler. Loggia dei Lanzi'nin altında bir nefes dinlenme molası ve Ponte Vecchio'ya varmadan önce lüks mağazaları ziyaret edebilirler.

Biraz yorulunca Piazza Repubblica'nın cafelerinden birisinde oturabilir veya Via Tornabuoni'de bir dondurmanın veya kahvenin tadını çıkarabilirler. Öğle yemeği veya akşam yemeği zamanı geldiğinde, lezzetli Toskana yemeklerinin tadına bakabileceği bir trattoria veya buca (hücre) arayacaklardır. Yürüdükçe caddeler daha tanıdık gelmeye başlayacak; Medici'nin altı-toplu kalkanları, kemerler, çiçekler için yapılmış dinlenme yerleri, altarlar ve binaların cephelerini süsleyen heykeller. Ziyaretçiler en son olarak Firentina'nın özelliklerini keşfedeceklerdir: garip ama gerçek, artistik duygu, hızlı yaratıcılık ve harikulade bir aşk. Floransa'da el işçiliği bugün bile gelişmesine devam etmektedir: moda evleri, deri, altın ve gümüş kuyumcuları, hasır işçileri ve kıymetli taş işçileri bulunmaktadır.

~ 676 gün   mesajın adresini al  

since1453
since1453
31 12 2006 tarihinde floransaya gidecekler
1salih
2 mahmut
3zeynep
4 caglar
5 ben
6 onu
7 gamze
8 serdar
9 mustafa
10 fox
11 ajdar belki exstaya gidecek
12 derya

manas
manas
işte benim forumum budur arkadaş.....Geliyoruz iki elimiz kanda da olsa geliyoruz...

cenk_arkan1905
cenk_arkan1905
mutlaka gidin harkulade bi yer...
yolculuk sebebi tatil mi ??

manas
manas
taşına toprağına kurban olduğumun şehri...Fatih terimde olmasa daha çok sevecektim ama...

since1453
since1453
sevilay ilk sırada
 1   ~ 676 gün   mesajın adresini al  

iremkız
iremkız
yaf beni de götürüüünn!!:))

manas
manas
ekleyelim hemen gel...

since1453
since1453
doldu sen romaya git

iremkız
iremkız
tamam yaa gelmiyorum zaten:( hıh:(

since1453
since1453
:)))

manas
manas
ya gelsin kız sana ne ya..Kontenjan doluysa seni atarız noolacak...Ben hep güzel kızlarla gitmeyi düşünüyodum zaten:)

bad religion
bad religion
şüphelilere yazın beni

manas
manas
Gürkan abi seni halı saha maçına direk yazdım ama sen atalay ve mahmutu oynayacak mısınız ..bi daha onay alayımm dedim..

since1453
since1453
süpheliler
1badrelgion
2 onur
3irem kız

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008