ıste ben de bunu dıyorum keske otlar olmasa da kendılerını gelıstırse de dunya daha yasanır hale gelse...
learthes demis ki:
o diil de hakkaten biraz gayretle otluktan kurtulmak zor değil ki. boşa mı üniversite okuyoruz.
30 Ekim 2006 18:22
ters sapka
once yzilanlari pek okuyamadim ama bence o tip insanlar tuzu kuru insanlar.yani ne bi maddi sorunu olan ne de baska biseye kafasini takan ,bana dokunmayan yilan bin yasasin ci tipler... biseye koru korune inanmis sanioruz biz fakat muhakkak bi cikarlari vardir inandiklari seylerde ya ailesinin ya kendisinin ,emin olun...
30 Ekim 2006 18:31
|||||
hehehehhe
dünya yaşanır hale mi gelcek işte ben buna gülerim
bence bunun için insanlıın yok olması lasım çünkü dünyaya en çok zarar veren varlıklar biziz sadece maddiyat adına ilerde bize dönecek zararlar veriyoruz dünyaya
evt dediklerin doru ama çok zor ve benim dediim en mantıklısı sanırım
he bide bencede insanlar kendilerini geliştirmeli ama bunu insanlar gene kötülük için yapıolar topluma hayrı olan çok az genelde yükselmek altındaki ezcek kişi sayısının arttırmak için yapıo yane herşey maddiyat mantına çıkılıo gene :S
ve insanlar birbirini çekemedikçe hırs yaptıkça toplum yararına bişi olmucak. herkes bencilce davranıp ben toprak olup gitcem gerisi naparsa yapsın mantııyla yaşamasa kendi kuyrunun derdine düşmese böle olmasdık zaten :(
ve bence asıl otlar bunlar " sadece kendi derdinde olanlarrr "...
30 Ekim 2006 18:35
since1453
ot olmamı ananem aksama kadar tv izler dedeme göre ot dedem aksamakadar müzik dinler ananeme göre ot denekki ferklılıklar =yasantılar
30 Ekim 2006 20:49
bad religion
bir de ot gelip ot içenler var
130 Ekim 2006 21:51
bravado
puhahaha onlara ne demelı... :P
bad religion demis ki:
bir de ot gelio ot içenler var
30 Ekim 2006 21:57
tbc
kim kime göre ot..
30 Ekim 2006 22:18
polater
üniversite gençligi kasıtlı olarak bu hale getirildi. Belli çevreler düşünen,eleştiren, ülkede olup bitenlerle yakından ilgilenen bi gençlik istemiyo.
130 Ekim 2006 23:03
bravado
ne yanı onlar ıstemıyo dıye bız de olmıcak mıyız daha bırılerı olmıcak mı???
polater demis ki:
üniversite gençligi kasıtlı olarak bu hale getirildi. Belli çevreler düşünen,eleştiren, ülkede olup bitenlerle yakından ilgilenen bi gençlik istemiyo.
30 Ekim 2006 23:09
unknown artist!
yani kendini ot kategorisine koymayanlar süper akıllı he
size de ot diyen vardır herhal.
film gibi olmusunuz ot degil de gül olan sizler.
230 Ekim 2006 23:44
|||||
he bide böle belli bişiler hakkında birileri bişileri söleyince eleştirince kendine bak dien kesim varr ...
hangi yazıda biz mükemmeliz yasıo ki ama bunların bariz gözüktüü kişiler var kafanı bi çevir bak ya hiç mi rahatsız olmuosunnn ...
31 Ekim 2006 00:03
bravado
salla ya boyle ınsanlar hep olucaktır bırılerının ustunden prım yapmaya calısan yapıcak bısey yok onlar da bu dunyada sılemezsın ya onlarla yasamayı ogreneceksın...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7059
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.