ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
evet arkadaslar emınım sızın de kampusunuzde vardır boyle tıpler yanı ben hala anlayabılmıs degılım ıkı kelımeyı bır araya getırıp konusamayan, hıc bırseyı yorumlayan , okumaktan acız ve en kotusu de bıseylere koru korune ınanmıs ve hala onları savunmaya calısan ve yenı bıseylere acık olmayan ınsanlar nasıl bu dunyanın aydınları ve gelecegı olacak?!?
30 Ekim 2006 17:17
çemberimde gül oya
hiç uğaşmaya beğmez valla benden uzak dursunlar laf anlamayan insanlar
30 Ekim 2006 17:18
patrickim ben:)
onlar olcak ki iyiler ön plana çıksın..
olsunlar ben destekçileriyim sonuna kadar
30 Ekim 2006 17:19
bravado
ama bı de soyle dusun bu ınsanlar senınle aynı statude olucak haytta aynı maası alıcak aynı evlerde yasıcak belkı de aynı ıs yerınde calısacak...
mystery demis ki:
onlar olcak ki iyiler ön plana çıksın..
olsunlar ben destekçileriyim sonuna kadar
30 Ekim 2006 17:21
extraordinary!....
olmaz mı abi her daim var ve eğlileşmemek için yemin etmişler gibi davranırlar ot konusuna gelince at gözlüğüyle bakarlar yapmacıklardır ve asla dünya görüşleri 2+2=4 kadar net deildir. bişeyi anlamazlar ezberlerler yorumlayamazlar okurlar bi yerlerden... mahalle kadınları gibilerdir bir yalan atarlar ve gün geçtikçe o yalanı gerçek zannedip savunurlar işte bunlar ot geldi ot gidecek ve hiç bir zaman ehlileşmeyecek.... eğer otluktan kurtulmak isteyen varsa saygı duyarım ama artık üniversiteli oldun be ot ayıp ayıp!!!!
30 Ekim 2006 17:22
patrickim ben:)
ya tabi o kötü bi yanı ama ona bakılırsa her şeyin kötü bi yanı var:)
ben iyi olanın her zaman daha iyi olacağı inancındayım çok ütopik olabilir ama öyle inanıyorum.
30 Ekim 2006 17:22
gilean
o otlar bütün gün oturup ineklerler,sınavlarda çan eğrisini yükseltirler bir de utanmadan.
30 Ekim 2006 17:23
bravado
walla keske ben yukselmesem cok parar kazanmasam ama su ulkemızde herkes acık fıkırlı ve ılerı goruslu olsa o zman gercekten bu dunyada maddıyattan daha onemlı seylerın oldugu anlasılır ve dunya daha bır yasanılası olur...
mystery demis ki:
ya tabi o kötü bi yanı ama ona bakılırsa her şeyin kötü bi yanı var:)
ben iyi olanın her zaman daha iyi olacağı inancındayım çok ütopik olabilir ama öyle inanıyorum.
130 Ekim 2006 17:24
extraordinary!....
tebrik ederim abi aynı fikirdeyim bunlar yüzünden ilerleyemiyoruz
30 Ekim 2006 17:25
dogujan
otçul yaşam destek ünitesine hoşgeldiniz
30 Ekim 2006 17:25
extraordinary!....
abi biz destek deil de bu hayata köstek olmak istioruz
30 Ekim 2006 17:26
bravado
tama o da bır bakıs acısı ama lutfen daha derın dusunelım ben bu baslıgı gercekten cıddı bı sekılde unıversıte genclıgı nereye gıdıyora cevap bulmak ıcın actım...
gilean demis ki:
o otlar bütün gün oturup ineklerler,sınavlarda çan eğrisini yükseltirler bir de utanmadan.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7059
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.