ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > gothic kız nasıl oluyo,alter kız nasıl oluyo

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

m r c
m r c
Valla gothic midir, altil-kuntil midir nedir bu tarz kızlardan yeni gelen nesilde çok fazla var, daha ufacık tefecik liseli kızları görüyorum hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi,
Ve daha kötüsü o fabrika sadece gotik manyaklar üretiyo galiba :)))

"bizim zamanımız da böylemiydi yaa" :D
bu lafı babalarımız da bize söylüyodu dimi,sanırım bir çeşit kuşak çatışması yaşıyoruz,

bize göre sokakta sürekli öyle tiplerle karşılaşmak hiç hoş diil ve beğenmiyoruz, oturup daha geriye baktıgımız zamanda eski tarzımızı bizden öncekilerin tarzını hiçbir şeyi beğenmiyoruz, çünkü hakkaten hepsi çok çirkin:D

Onları da anlamaya çalışmak lazım, hatırlamıyor musunuz ergenlik çağına ilk girdiğiniz hallerinizi, nasılda dikkat çekmeye çalışıyordunuz her zaman her yerde:) gençlikte böyle işte hep daha dikkat çekici hep daha ilginç ama en kötüsü hep daha da iğrenç tarzlar yaratıyorlar, alışmak lazım napalım...

Yani diyeceğim o ki : bırakınız yapsınlar, bırakınız giysinler :) , Bu memlekette herkes kafasına göre ;)
30 Ekim 2006 17:57   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan
Farklı imajlar renklilik yaratıyo bence,etrafta farklı farklı tipte insanlar görmek güzel. Bana göre hava hoş yani. Ama ' Aman Tanrım goth giyinmeliyim, bu çok renkli olmaz şimdi,ay converse giyersem de dalga geçerler' şeklinde kasan kızlarımıza üzülüyorum..Neyse onlar hallerinden memnunsa bana hiç bişi sölemek düşmez tabi:) İsteyen istediğini giysin
30 Ekim 2006 18:02   mesajın adresini al  

güveeen
güveeen
green day isimli gurubun dinleyicileri diyebiliriz
gotik'in yumuşamış hali veasire fasarya...
30 Ekim 2006 18:03   mesajın adresini al  

m r c
m r c
Haklısın kimsenin giydiğine karışıcak halimiz yok ama, artık o kadar tek tip oldu ki genç kızlar hepsi aynı yaa, ister istemez insan bi gıcık oluyo yani ;)

fanfan demis ki:

Farklı imajlar renklilik yaratıyo bence,etrafta farklı farklı tipte insanlar görmek güzel. Bana göre hava hoş yani. Ama ' Aman Tanrım goth giyinmeliyim, bu çok renkli olmaz şimdi,ay converse giyersem de dalga geçerler' şeklinde kasan kızlarımıza üzülüyorum..Neyse onlar hallerinden memnunsa bana hiç bişi sölemek düşmez tabi:) İsteyen istediğini giysin

30 Ekim 2006 18:07   mesajın adresini al  

çemberimde gül oya
çemberimde gül oya
nasıl tek tip mrc sokağa çık bak en beyazdan en siyaha kadar en renklisine kadar türlü türlü insan varr:)))
30 Ekim 2006 18:10   mesajın adresini al  

m r c
m r c
Sanırım farklı sokaklarda takılıyoruz :Pp

Yok ya cidden belli yaş gruplarının kızları da ve erkekleri de hepsi aynı tarz, öyle diil mi ;)

sıla önemli demis ki:

nasıl tek tip mrc sokağa çık bak en beyazdan en siyaha kadar en renklisine kadar türlü türlü insan varr:)))

30 Ekim 2006 18:14   mesajın adresini al  

ters sapka
ters sapka
ya bu alter dediklerimiz zaten belli bi tarzi olmayan insanlar ,kafasina gore alternatif tarz uyduran ve isteddimi yaparim ci insanlar dii mi=)
30 Ekim 2006 18:32   mesajın adresini al  

banshee
banshee
imaj iste.
30 Ekim 2006 18:47   mesajın adresini al  

e=m.c²
e=m.c²
bi de altertiki diye bişey var....
30 Ekim 2006 19:03   mesajın adresini al  

delmar
delmar
kokoşum ben
fitness a gittiimi de arada belirtirim..

red_dream demis ki:

converse de ilk çıkanalr en az 40 numaraymış..büyükayakları olanalr giyermiş ..halada öle 37 converse varmı bilmiorum..bunu ülke alanda fştness ayakkabısıalırken dinlemiştim..

30 Ekim 2006 19:07   mesajın adresini al  

delmar
delmar
heeeeeeeeyyyy dostum aaarrr olllll

onlara laf yoq :D

ters sapka demis ki:

ya bu alter dediklerimiz zaten belli bi tarzi olmayan insanlar ,kafasina gore alternatif tarz uyduran ve isteddimi yaparim ci insanlar dii mi=)

30 Ekim 2006 19:08   mesajın adresini al  

angie
angie
kategorise etmek genelleme yapmak yanlış tabe ama alternatif die bişey kaldıına inanmıorum hatta hepsinin aynı olduğunu düşünyorum bu tip şeyler önceden bi başkaldırı tabuları yıkma anlamında yapılırdı ama şu an hiçbi amacı yada önemi yok felsefesi felan da yok sırf imaj herkesin saçı renkli en uçuk renge ben boyatırım gibi bi sidik yarışına dönmüş gibi gelo ama bunlar da geçer şimdi isteyen istediini yabsın bence
30 Ekim 2006 19:10   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008