ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İstanbul üniversitesi  sbf'de neden isletme acldi?
iu kamu siyasal isletme sbf
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 5

**mephisto** ®
**mephisto** ®
ya bildiim kadaryla iu de zaten 2 tane isletme bolumu hatta fakultesi var,sbf de ne die acldi?gercekten gerekli mydi,ozellkle sbf'de???
~ 678 gün   mesajın adresini al  

**mephisto** ®
**mephisto** ®

mistiri demis ki:

hehe pek bi yanlış oldu ama neseee...
sizi öle kandırıyolarsa ben bişe diyemem...zaten komikk sıralamalra gerek duyacak kadar fakültemi de basite indirgemem...fakülteler arası bir sıralamaya inanmıyorumm. bu öss gibi komik bir mantık olurr...
ki ben yorumumun herhangi bir bilgiye dayanmadığını sdc duygusal olduğunu bildirmiştimm ama sana ağır geldi sanırsam ki bir savunma girişimi gözlemledim...
konu istanbul siyasalda açılan işletme bölümüydü ve ben de gereksiz olmadığını söyledim.budur.
iş kaliteye veyahut da eskiliğe gelecekse ankara siyasalın ne olduğunu bilen bilir,tartışmam bile;)))he he he

demissin,o zaman duygularla hareket etmenn insani cou zaman yanltcaani bilmen gerekr...sen buna savunma de ben bilgilendrme diim.bu arada ankara siyasln ne olduunu bilen zaten blio,belli vizyon ve politika gelstrlmis ve onn yolunda ilerletilio ki benm saygi duymaktan baska yapablceim bisi yok.
is isletmeye geldiinde bi sbf de olsa olsa kamu ve ulus. disinda maliye belki zorlarsan ceko olur,isletme de siyasaln bi parcasi olursa artk yonetlenler halktan ziyade "musteri" olur ki bu tabrn yakn zamanda nasi lanse edildiini hatrlatmama gerek yok sanrm,sonuc olarak sen de siyasal ogrencisisin gundemi takip ediosundur...
benm isletmeye veya isletmecilere asla bi tavrm yok hatta ii bi bolum olduunu da soyleyeblrm ama demek istediim su iktisat fak.de,isletme fak.de isletme bolumleri varken siyasal a acmaye ne gerek var...

gsound
gsound
can cok konuşuyorsun =Pp

cansel
cansel
laf olsun diye açıldı ülkedekiler yetmiyomuş gibi siyasal oldu sayısal ne biçim iş anlamadım
~ 546 gün   mesajın adresini al  

limonataci
limonataci
taamam kısma sen cansel hilal :P:P ben döfcem heppsini ehehe:P
~ 511 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 5

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008