| |
since1453
|
pes5 den sonra pes6 oynamak inanilmaz
|
|
~ 664 gün
|
|
| |
since1453
|
super mario
learthes demis ki:
pes5 oynamadım ben daha:))
|
|
|
~ 664 gün
|
|
| |
seko'o
|
hadi ya ben pes 5 hiç sevemedim sonra sildim hala pes 4 oynuyorum pes 6 nasıl şimdi merak ettim bak :p
|
|
~ 664 gün
|
|
| |
*lokum*
|
pes 6 pes dedirtiyo :P Yok aslında pek fark yok gibi ama oyun hızı değişik tabi yine, bi de bence daha güzzel, hele de multitap ı taktırıp 4 yada 8 kişili oynayın ki amaneyyyy demen keyfimize...
|
|
~ 664 gün
|
|
| |
onurmetu
|
|
|
~ 664 gün
|
|
| |
b.e.r.c.
|
pes5-winning10 için rakip aranıyor... :))
|
|
~ 664 gün
|
|
| |
sokarca
|
herzaman severek....
b.e.r.c. demis ki:
|
|
|
~ 664 gün
|
|
| |
sokarca
|
pes6 oynamaya fırsat bulamdım umarım pes5 ve winnig10 daki hatalar giderilmistir..
beklentilerimizi karsılar..
|
|
~ 664 gün
|
|
| |
since1453
|
hangi takımla oynuyusun
b.e.r.c. demis ki:
|
|
|
~ 664 gün
|
|
| |
aburcubur!
|
pes5te gamepadle oynamaya tam yeni alısmıstım yawf simdi bide buna alıs:)
|
|
~ 664 gün
|
|
| |
mr ako
|
pes'in fifa gibi olmayacağı kesin...adamlar her yenisinde oyuna bişiler kattılar..oynamadım ama kesinlikle iidir pes 6...güveniyorum konamiye
|
|
~ 664 gün
|
|
| |
the_crow
|
pes 6 yı babam falan görünce gerçek maç sanıyo eheh adamlar süper yapıolar yaw çok gerçekçi
|
|
~ 664 gün
|
|
| |
mafia!!
|
ben çook beğendim pes 5 e göre çook daha ii ..fauller filan hemen olmuo öle sevdim :)
|
|
~ 663 gün
|
|
| |
e=m.c²
|
bugün oynadım...pes 5 e göre daha iyi...
|
|
~ 663 gün
|
|
| |
smirnoff
|
walla oynamadım ama youtube de bı vıdeosuna rastladım super zıdane nın kafa pozısyonu war :Pp
zidanın kafası
|
|
~ 658 gün
|
|
| |
kml
|
oynadım. yağmurlu ve karlı havadaki maçlardaki top sürüşü, topun yerden sekmesi gibi şeyler ilk gözüme çarpan iyileştirilmiş özellikler oldu :)
|
|
~ 657 gün
|
|
| |
deshanti
|
oynamadım, hatalar giderilmişse(hele ki bi kaç kritik olan) mkemmel bişe olur gene diğerleri gibi
|
|
~ 656 gün
|
|
| |
üstteki
|
ilk fırsatta oynamayı isterim :) alisto duy sesimi :)
|
|
~ 647 gün
|
|
| |
serkan a.k.a deja`vu
|
oynadım ama cok da sallamadım :) pes3 pes4 te kaldım ben onlarda cok eglenıoduk sahsen..
|
|
~ 647 gün
|
|
| |
pascalsalih
|
özgür duymasın ya adam chelseayi alıo ballack drogba ve schevchenkoyla 40 metreden sol ayakla atıodu pes5te ama bunda daha öğrenemedi işallahn öğrenemez
|
|
~ 646 gün
|
|
| |