ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  Mentos Çılgınlığı !

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

vulcao
vulcao
Mentos Çılgınlığı,Tıkla bakim !

Kantinciler de yaratıcı projeleriyle katılsın...

VB.
~ 678 gün   mesajın adresini al  

sokarca
sokarca
iimiş :)

vulcao
vulcao
valla ben bir gaza geldim, kola, mentos vs ama sonra " çay " demledim...

ruhumuz kalmamış...

seko'o
seko'o
ya ben bilmiyordum bu mentosun kolayla birleşince bu kadar telikeli olduğunu bi ara benim ağzımda mentos vardı arkadaslarla kola felan içicektik bi arkadas uyarmasa nlurdu bilmiyorum yani :p bence de 3 . güzel olmus ama başaramamıslar

bad religion
bad religion
heheh güzel fikirmiş bu olayı reklama dönüştürmek.. kutlamak lazım fikirbabalarını..=)

vulcao
vulcao
Valla Mentos ile ilgili bir forum daha var, orda içseydin başına ne geleceğini okursun.. :))

seko'o demis ki:

ya ben bilmiyordum bu mentosun kolayla birleşince bu kadar telikeli olduğunu bi ara benim ağzımda mentos vardı arkadaslarla kola felan içicektik bi arkadas uyarmasa nlurdu bilmiyorum yani :p bence de 3 . güzel olmus ama başaramamıslar

seko'o
seko'o
abi desene hayatımı kurtarmıs arkadas hayat borcluyum ona dur bi kilo baklava felan alıyımmda götürüyüm arkadasa yesin hakediyo valla :DDD
len şaka maka ölüyomusuz :p

ruinob
ruinob
4.vidyo mükemmel olmuş, ellerine saglık

keramet
keramet
walla ben çok kastımda bir türlü 10 metreden fazla havaya fırlatamadım şu meledi :)

yenimezun
yenimezun
mentos'tan bi çılgınlık daha geliyormuş duyduğuma göre. hiçbi hikaye yarışmasına benzemeyen bi yarışma yapacakmış. arkadaşlarınla biraraya gelip biraz o biraz sen biraz başkası şeklinde yazdığın hikayeyle katılıcakmışsın. biz evde biraz denedik ortaya çok komik şeyler çıkıyor. ilgilenenler varsa bilgi için www.devamisende.com'a bakabilirler.
~ 133 gün   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
mentos harika bi şeker ama
~ 133 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008