gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Konu Dışı - Mentos Çılgınlığı !
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 7
 Yazar: Mesaj:
vulcao
vulcao
Mentos Çılgınlığı,Tıkla bakim !

Kantinciler de yaratıcı projeleriyle katılsın...

VB.

28 Ekim 2006 10:58  mesajın adresini al  
vulcao
vulcao
valla ben bir gaza geldim, kola, mentos vs ama sonra " çay " demledim...

ruhumuz kalmamış...

28 Ekim 2006 12:12  mesajın adresini al  
bad religion
bad religion
heheh güzel fikirmiş bu olayı reklama dönüştürmek.. kutlamak lazım fikirbabalarını..=)

28 Ekim 2006 12:23  mesajın adresini al  
vulcao
vulcao
Valla Mentos ile ilgili bir forum daha var, orda içseydin başına ne geleceğini okursun.. :))

seko'o demis ki:

ya ben bilmiyordum bu mentosun kolayla birleşince bu kadar telikeli olduğunu bi ara benim ağzımda mentos vardı arkadaslarla kola felan içicektik bi arkadas uyarmasa nlurdu bilmiyorum yani :p bence de 3 . güzel olmus ama başaramamıslar

28 Ekim 2006 12:41  mesajın adresini al  
keramet
keramet
walla ben çok kastımda bir türlü 10 metreden fazla havaya fırlatamadım şu meledi :)

28 Ekim 2006 21:02  mesajın adresini al  
yenimezun
yenimezun
mentos'tan bi çılgınlık daha geliyormuş duyduğuma göre. hiçbi hikaye yarışmasına benzemeyen bi yarışma yapacakmış. arkadaşlarınla biraraya gelip biraz o biraz sen biraz başkası şeklinde yazdığın hikayeyle katılıcakmışsın. biz evde biraz denedik ortaya çok komik şeyler çıkıyor. ilgilenenler varsa bilgi için www.devamisende.com'a bakabilirler.

25 Nisan 2008 16:55  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
mentos harika bi şeker ama

25 Nisan 2008 18:31  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 7
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008