ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > sarhoş efsanesi..
hayvanatlar kufelik sarhos efsane
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

aslan67
aslan67
Nuh peygamber tufandan sonra hayvanları ile Ağrı dağı eteklerinde yaşamaya başlar.Karınlarını doyurmak için civarda dolaşan hayvanlardan keçinin bir gün olağanüstü neşeli döndüğünü görür.Bu günlerce devam edince Nuh peygamber keçinin peşinden giderek bu durumun keçinin yediği bir meyveden kaynaklandığını keşfeder. Kendisi de bu meyveyi tadar ve hayatı pespembe gösteren üzüm suyunun müptelası olur.

Nuh peygamberi mutlu gören şeytan onun neşesini kıskanarak alevli nefesi ile asmaları kurutur.Nuh peygamber üzüntüsünden yataklara düşünce, şeytan insafa gelip bu meyveyi yeniden canlandırmak için ne yapılması gerektiğini söyler.Eğer meyvenin kökü açılır ve 7 hayvanın kanı ile sulanırsa asma canlanacaktır. Aslan, kaplan, köpek, ayı, horoz, saksağan ve tilkiden oluşan kurbanlar seçilip, asmanın kökü kanları ile sulanır ve 1 yıl sonra bitki tekrar canlanır; yaprak ve meyve vermeye başlar.

Şarapla sarhoş olan insanların davranışları incelendiğinde bu 7 hayvan karakterini taşıyan tavırlar görülür.

Aslan gibi cesur, kaplan gibi yırtıcı, ayı gibi kuvvetli, köpek kadar kavgacı, horoz gibi gürültücü, tilki gibi kurnaz, saksağan gibi geveze olurlar....

27 Ekim 2006 22:29   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Bak işte tipik bir fransız propagandası :)

Hata bizde rakımızın kıymetini bilmiyoruz.. kırmızı başlıklı kızın sonunda yapsana reklamını, ona göre de değiştir hikayeyi..

Kuzuya rakı içirmişler, kurdun adresini sormuş diye de ver sosyal mesajını..
 1   27 Ekim 2006 22:42   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
birader burda ben şaraba olan bi hayranlık göremedm..bilmiyorm sen hangi baslıga bakıyosn..burda sadece sarap icenlern davranısları neye benzer neden bole olur konuları ele alınmıs..madem fransz propagandası gibi gorundu dayanamiiicim bi fransız karsıtı topic aciiciiiim:)))

erdem aktürk demis ki:

Bak işte tipik bir fransız propagandası :)

Hata bizde rakımızın kıymetini bilmiyoruz.. kırmızı başlıklı kızın sonunda yapsana reklamını, ona göre de değiştir hikayeyi..

Kuzuya rakı içirmişler, kurdun adresini sormuş diye de ver sosyal mesajını..

27 Ekim 2006 22:47   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Aslan gibi cesur, kaplan gibi yırtıcı, ayı gibi kuvvetli, köpek kadar kavgacı, horoz gibi gürültücü, tilki gibi kurnaz, saksağan gibi geveze olurlar

Adam gibi içmediğimi biliyordum.Yan etkileri bende görülmüyor.
27 Ekim 2006 23:26   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
saksağan gibi geveze olmamış yaf papağan filan yokmuymuş gemide:D
27 Ekim 2006 23:30   mesajın adresini al  

banshee
banshee
egzotik hayvanlar grubuna giriomuş papağanlar vakti zamanında,bulamamışlar.
27 Ekim 2006 23:31   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Heheyt be üye olduktan 13 gün sonra attığım mesaj,belki de ilk mesajım bilemeyeceğim artık,attığım mesajlar kısmında sadece 1000 mesajım görünüyor,ee neredeyse 13000 mesaj olunca haliyle bulamıyorum ilk attığım mesajı:)

Ben de manevi olarak bu mesajıma bağlandım nedense,seni ilk mesajım seçtim sarhoş efsanesi.. başlığının ilk mesajı:P

Lan eskiden ne kadar embesilce yazıyormuşum he:D

telefonda mesaj atar gibi:D

hele topic yazmışım ya ondan utandım şimdi:P:D
9 Ocak 2008 15:20   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
o değil de içki kimi ayı gibi güçlü yapar be aslancım hı? dokunsan yıkılır sarhoş adam normalda sağlam biri olsa bile
9 Ocak 2008 19:12   mesajın adresini al  

sarho$
sarho$
i'm legend
9 Nisan 2008 19:19   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
olur mu olm bir sarhoş bir deli kuvveti dillere destandır..dokunsan dağılacak gibi durur da yakana yapıştı mı da haşat eder,sen sarhoşlarla hiç cebelleşmedin ya da tartışmadın heralde:D

*tane® can* demis ki:
o değil de içki kimi ayı gibi güçlü yapar be aslancım hı? dokunsan yıkılır sarhoş adam normalda sağlam biri olsa bile
9 Nisan 2008 22:23   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008