ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > bldiğiniz fıkraları anlatın da biraz gülelim

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
çocuk yolda yürüyen yaşı adama yaklaşır ve şöyle der
-amca saat 1de saat kulesinin altına gel seni bir mikeyim
adam sinirlenir başlar çocuğu kovalamaya bu sırada yorulur soluk soluğa kalır onu gören bir adam sorar
-dayı neden böyle koşturuyorsun ?
yaşlı adam cevap verir
-çocuğun biri yanıma gelip bana saat 1de saat kulesinin altına gel seni bir mikeyim dedi
der diğer adam saate baka ve ekler
-e amca neden acele ediyorsun 1e daha çok var...
 3   2 Temmuz 2007 08:41   mesajın adresini al  

zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
dursun temeli arar
dursun: -alooo temel akşam grup seks yapacağız mutlaka gel tamam mı?
temel: -ula kaç kişiyiz?
dursun: -yengeyide getirirsen 3 kişi oluruz .....
 2   2 Temmuz 2007 08:44   mesajın adresini al  

zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
-forumda bir konuya üyelerden biri her 2 dk da bir
''hepinizin azına zıçıyım ama konuyu açan hariç'' diye mesaj atar
bu sürekli devam ederken diğer üyeler sinirlenir ve sorarlar
-ulan hepimizin azına mıçıyorsunda konuyu açanın azına neden mıçmıyorsun ?
cevap gecikmez
-çünkü onunla en son dötümü sileceğim....
2 Temmuz 2007 08:48   mesajın adresini al  

zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
istanbul boğazına tüp geçit için proje yarışması açılır
uzatmayalım
ingilizler biz iki taraftan kazmaya başlarız en fazla 2-3 metrelik sapma olur der
almanlar bizde iki tarftan kazarız ama en fazla 1 metrelik sapma olur der
japonlar bizde ikitaraftan kazarız ama en fazla 50 cm lik sapma olur der

sıra temel'e gelir haçen bizde iki taraftan kamaya başlaruz valla ortada buluştuk buluştuk, buluşamaduk 2 tane tünelinuz olir daa
2 Temmuz 2007 08:57   mesajın adresini al  

zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
bilmeyenlere ali can klasikleri

ali babannesi ile parkta yürürken çiftleşen iki köpeği görür ve babannesine sorar
-babanne bunlar ne yapıyor?
babanne cevap verir
-şakalaşıyorlar evladım
ali can pis pis gülerek şöyle der
-şaka maka iyi mikişiyorlar ama .....

-

alican yatak odasına girer ve orada prezervatif bulur hemen annesine koşarak sorar
-anne bune
annesi cevap verir
-oğlum baban onlarla fare öldürüyor
ali can yine cevabı yapıştırır
-anne babam fareleri mikerek mi öldürüyor .....

yeter lan yoruldum :S
2 Temmuz 2007 09:04   mesajın adresini al  

elenora68
elenora68
öyle anlat diyince aklıma bişey gelmiyor ki..
2 Temmuz 2007 09:53   mesajın adresini al  

scrpn
scrpn
Adamın biri sinemaya gider. Tam sinemada film başlarken önüne saçını kazıtmış biri oturur ve sinemanın ışıkları bu saçını kazıtmış adamın kafasına vurur. Arkasındaki adam bir türlü filmi izleyemez. Adam içinden Şunun ensesine bir tane yapıştırayım der. Sonra Oğlum adam iri yarı. Ellese bile beni parçalar deyip vazgeçerken yanına temel oturur. Adam Temel'e dönüp Şu kafasını kazıtmış adamın ensesine bir tane vur sana 5 milyon vereceğim der. Temel de dayanamaz adamın ensesine bir tane yapıştırır ve devam eder Ulan Hasan sen burada mıydın? der. Adam dönüp; “Ne Hasan’ı kardeşim der. Temel de Pardon kardeşim karıştırdım der ve adam önüne dönünce 5 milyonunu alır. Adam dayanamaz ve Temel'e dönüp Kardeş bir tane daha yapıştır sana 10 milyon vereceğim der. Temel adamın ensesine bir kez daha vurur ve ilave eder Hasan sensin be yeme beni. Adam dönüp Ben Hasan değilim kardeşim be deyip ön koltuklardan birine oturur. Temel'in yanındaki adam artık filmi bırakıp bu kafasını kazıtan adamı aramaya başlar ve bulur hemen Temel'e dönüp Bak kardeşim işte oraya oturmuş. Git ensesine bir tane daha vur sana cebimdeki tüm parayı vereceğim der. Temel hemen kafasını kazıtmış adamın arkasına geçip ensesine bir tane yapıştırıp Ulan Hasan burada mıydın? Ben de yarım saattir arkadaki adamı sen sanıp ensesine vuruyorum.
 4   2 Temmuz 2007 13:16   mesajın adresini al  

off the record
off the record
Tavşan ormanda gezerken esrar çeken Fili görür ve fil kardeş bırak o esrarı hadı gel saglıklı yaşam kosusu yapalım der fil esrarı bırakır ve koşmaya başlarlar, koşarken morfin alan zürafayı görürler ve zürafa kardeş bırak o morfını bızle saglık koşusuna katıl derler zürafada onlara katılır ve kosamaya devam ederler az ilerde aslan ve maymunu görürler aslan eroin almaktadır. tavsan; aslan kardeş bırak o eroini bizle koşuya katıl der aslan; siktir git lan başımdan der. tavsan ekibiyle beraber koşmaya devam eder. Maymun Aslana sorar; senin iyiliğin için söylemişti niye böyle ters davran dıye. Aslan : ya bu amına kodugumun tavşanı ne zman ex atsa bütün ormanı peşine toplar ve koşturur :D
 2   3 Temmuz 2007 04:10   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
Brejnev, Küba'ya gelecekmiş. Kübalılar toplanmış, bir hoşluk yapacaklar. Ülkenin en iyi ressamına başvurmuşlar. Bir tablo yap. Adı Brejnev Küba da olsun diye.
Ressam:
- Hadi oradan demiş.
- Ben adamı görmedim bile. Adam hayatında Küba'ya gelmedi. Şimdi ben nasıl Brejnev Küba da diye atmasyondan resim yaparım?
Tesadüf bu ya. Bizim Temel, puro almaya Havana'ya gelmiş o sırada. Sıkıntıyı duymuş.
- Ben size istediğiniz tabloyu yaparım. Bana bir sandık puro verirseniz diye.
Vermişler.
Temel bir hafta sonra, Kübalılar'ı çağırmış.
- İşte tablonuz demiş. Tuvalin üzerini örten bezi hızla aşağı çekivermiş. Kübalılar da donuvermişler. Tabloda, yatakta iki kişi, al takke ver külah.
- Bu ne? diye gürlemiş Turizm Bakanı.
- Bu ne?.. Bu kadın kim?..
- Brejnev'in karısı! demiş, Temel.
- Peki bu üstündeki adam kim?
- Brejnev'in uşağı!..
- Peki Brejnev nerde ulan!..
- Brejnev Küba'da demiş Temel!

3   4 Temmuz 2007 20:39   mesajın adresini al  

06uzhan
06uzhan
CEHENNEM

Adamın teki ne kötü bir huydur ki eğilen birini görünce dayanamayıp arkadan dayanıyormuş ...
Adam bu huyunu o kadar çok tekrar etmeye başlamışki ;zebaniler bakmış olacak gibi değil adamı yukarıya almışlar ve demişler ki : Bak kardeşim yaptığın çok ayıp seni bu seferlik affediyoruz tekrar yeryüzüne yolluyoruz ki doğru yolu bulasın bu sana son ŞANS !!! diyorlar adamı aşşagıya bırakıyorlar ...

adam ertesi gün uyanır uyanmaz markete ekmek almaya gidiyo ve tam kasaya geldiğinde önündeki bayan elindeki cüzdanını yere düşürüyo ve talihsiz bir zamanda cüzdanı almak için yere doğru eğiliyorki .... :) adamımız işbaşı yapıyor ve doğal olarak yukarıya alınıyor ve doğrudan cehenneme atılıyor ....

işin acı tarafı bu adamın bide oğlu var ve oğluda aynı dertten müzdarip :)
çocukta işi abartmaya başlayınca yukarıdan uyarı geliyor : Bakyavrum baban yaptı bari sen yapma !!! senide almak zorunda kalmayalım yukarıya diolar :)
çocuk dayanamıyor ve sınıfta çorabını düzeltmek üzere eğilen kız arkadaşına çok ayıp bir şekilde arkadan destek veriyor ve olduğu gibi yukarıya alınıyor ..

zebaniler çocugu cehennemin kapısından sokmak üzere kapıyı acıyorlar cocuk bi bakıyor içerisi buz tutuyoor heryerde sarkıtlar var . zebanilere soruyor :Pardon ama burası cehennem değilmi ?
zebani : evet
çocuk: o zaman neden bu kadar soğuk buranın alev alev yanması gerekmiyomu der ve zebani şu yanıtı verir :

EVET AMA BABAN BIRAKMIYO Kİ EĞİLİP İKİ ODUN ATALIM !!! :):):):):)
4 Temmuz 2007 21:44   mesajın adresini al  

rignahic
rignahic
Ehliyet ve ruhsat (ehliyeti olmayanlara)

Adamin biri arabasiyla yola cikmis. Bir golun kenarindan gecerken kirmizi elbiseli bir adam elini kaldirmis, durmasini isaret etmis. Adam arabasini durdurmus. Kirmizi elbiseli adam:

Merhaba, ben ormanin kirmizili ibn...yim, Karnim cok ac. Bana yiyecek bir seyler verir misin demis. Adam bir parca ekmek vermis tesekkurleri kabul edip yola cikmis. Daglik bir bolgeden gecerken karsisina sarilar icinde bir adam cikmis. Elini kaldirip adama durmasini isaret etmis. -

Ben bu dagin sarili ib....yim. cok susadim. Suyun var mi? demis.
Adam bir sise su vermis yola devam etmis. Yol asfalta cikmis. Bir zaman gectikten sonra mavi elbiseler icinde bir adam el kaldirmis, durmasini
isaret etmis. Adam sinirlenmis :

- Soyle bakalim asfaltin mavili ib..si, Ne istiyorsun
-Ehliyet ve ruhsat.
19 Eylül 2007 17:44   mesajın adresini al  

rignahic
rignahic
Vazelin

Adamın biri motosiklet almış. Satıcı adama bir kutu vazelin hediye ederek
yağmurlu havalarda bunu metallere sür, pas yapmazdemiş. Adam motorunu göstermek üzere kız arkadaşına gitmiş. Akşama doğru kız gel seni bize götürüp ailem ile tanıştırayım, hem de akşam yemeği yeriz. demiş. Hemen arkasındanda bir hatırlatmada bulunmuş. Yalnız dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konuşmaz. Konuşan olursa o bütün bulaşıkları yıkar... Adam 4 kişinin bulaşığından ne olacak diye düşünürken eve girdiklerinde bir de ne görsün dağ taş her yer bulaşık...Uulan bir konuşursak yandık demiş...
Yemek yerken aklına Ben şimdi bu kızın elini tutsam kimse bir şey
diyemez. fikri gelmiş. Kızın elini tutmuş, kimseden çıt yok. Bir de öpeyim demiş, Öpmüş gene çıt yok.. Ulan ben bununla bu işi burada pişireyim demiş. Herkesin gözü önünde kızla yatmış ama gene çıt yok.. Adam iyice pişkinliğe vurup yahu bunun anası da güzelmiş deyip onunla da yatmış. Gene çıt yok. Tam bu sırada dışarıda gök gürleyip yağmur yağmaya
başlamış. Bizimki motoru paslanmasın diye aldığı vazelini cebinden çıkardığı anda kızın babası bağırarak ayağa fırlamış.Tamam tamam koy onu yerine bulaşıkları ben yıkarım
 2   19 Eylül 2007 17:44   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008