yok yaa zerrın anen yanında terlık cantasıyla mı oturuo nasıl oluo o şimdi ornekle anlatınız :Pp
26 Ekim 2006 01:03
smirnoff
yoksa bela ajkmıdır:S
derya çetin demis ki:
aşk bir bela mıdır?
26 Ekim 2006 01:04
hangover
sırf korkalım die ürkütücü karanlık yerlere girmek olabilir mesela..dikmene gecekondu sahipleri!ne röportaj yapmaya giderken küpeli gitmek.. okulda otoparkta karşıdan gelen jandarmanın önünde el freni çekip kayarak durmak..gibi gibi...
26 Ekim 2006 01:05
smirnoff
hnn o zaman ıyı bıse patavatsız olmak öölemı
bravado
aşk cok kotu bır beladır onu kotu yapan sala vazgecemedıgımız bır bela olması yanı ne kadar burnumuz surtse de azımıza sıcılsa da ona hayır dıyemıyoruz zaten demk de ıstemıyoruz cunku o bızım dogamızda var o bızsız olamaz bız de onsuz...
felrow
hmmm bi kere okuldan atilcagimi bile bile hocanin kafasina MASA atmistim. okuldan atilmadim orasi ayri. aslinda istiyerek de olmadi o da ayri
26 Ekim 2006 01:06
smirnoff
ne oldu lem ajıkmısın yoksa =))))
belanımı arıon olm sen :Pp
bravado demis ki:
aşk cok kotu bır beladır onu kotu yapan sala vazgecemedıgımız bır bela olması yanı ne kadar burnumuz surtse de azımıza sıcılsa da ona hayır dıyemıyoruz zaten demk de ıstemıyoruz cunku o bızım dogamızda var o bızsız olamaz bız de onsuz...
26 Ekim 2006 01:06
banshee
Mesela gidiorum annemin yanına,dalga geçiyorum,gülüyorum,deli ediyorum, o da bana şurdan şu terliği getir diye emir veriyor.Sonra sen kaç diyo bana. Ben kaçıorum. Kapıdan diğer odaya dooru giriorum,ama annem zeyna gibi gerçekten terlikte arkamdan dönüp çat diye vuruo. Beceri işte. Bende anne olucan iyi terlik atıcam.
ferhat&penqu demis ki:
yok yaa zerrın anen yanında terlık cantasıyla mı oturuo nasıl oluo o şimdi ornekle anlatınız :Pp
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6934
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.