gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Yurtdışı Eğitim & Erasmus Exchange - yurtdışı sertifika programları
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 10
 Yazar: Mesaj:
ada
ada
Master ve doktoradan farklı olarak bu programlarda güzel bir alternatif. Ben böyle bir programa katılmayı düşünüyorum. Konu hakkında bana yardımcı olacak biri var mıdır? Amerika yada İngilterede pazarlama programı tarzı bi şeyler istiyorum.

25 Ekim 2006 22:44  mesajın adresini al  
ada
ada
herhangi bi danışmanlık şirketine başvurdun mu?

!witch! demis ki:

Ben bir ara Awustralya icin bakmistim; marketing sertifika programlari cok guseldi yani dersler Amerika ve İngiltere'nin aksine konuya daha younlasmis derslerdi.
Ama su an icin erteledim!
Yine de dusunursen bir arastir orayi da derim! ;)

25 Ekim 2006 22:52  mesajın adresini al  
ada
ada
saol bakayım netten. geçen sene fuara gitmiştim, bu sene kaçırdım.

25 Ekim 2006 22:58  mesajın adresini al  
ada
ada
çoğu -master kadar olmasa da- ücretli olduğu için çok fazla kriter istemiyo. alternatif, network gibi yurtdışı eğitim şirketleri var. Ben de oralarla görüşmeyi düşünüyorum. Bi şey öğrenirsem buraya da yazarım.

rlc demis ki:

uluslararsı pazarlama da iyi bir dal ben de fikir almak isterim bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.nasıl başvuruyorsun?gerekenler nedir?

25 Ekim 2006 23:03  mesajın adresini al  
ada
ada
masterla öle de, sertifika programları daha rahat. Bazılarına bakıyorum toeflden 550 istiyo, kimi intermediate demiş. Benim de kafam karıştı.

25 Ekim 2006 23:06 ~ 25 Ekim 2006 23:07  mesajın adresini al  
ada
ada
sertifika programı mastera zaman ve para ayıramayacak -daha çok çalışan -kişilere yönelik sıkıştırılmış programlar.

25 Ekim 2006 23:14  mesajın adresini al  
ada
ada
ben de bursu alamayacağım için ve o kadar para ayıramayacağım için mastera, sertifika programı düşünüyorum.

25 Ekim 2006 23:15  mesajın adresini al  
ada
ada
burs imkanı yok dediğin gibi ama bazı sertifika programları direkt stajla birlikte paket halinde. en azından cep harçlığını çıkarıyorsun ve yurtdışında deneyim kazanmış oluyorsun.

rlc demis ki:

ama sertifika programında herhangi bir burs imkanın olmuyo değil mi?okuyup bi yandan çalışmak mümkün ama harika bi durum bu

25 Ekim 2006 23:28  mesajın adresini al  
clooney
clooney
ingiltere yolcuları mesajlarınızı bekliyoruz
http://www.ortakantin.com/grup/ingiltere-yolculari

19 Nisan 2007 18:00  mesajın adresini al  
şıracı
şıracı
o ne

22 Mayıs 2007 17:11  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 10
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008