diğerleri zaten bilindik liseli gençliğin durumu. oksde halen 27bin 0 çeken öğrenci varmış! başka söze gerek yok.
10 Temmuz 2007 01:19
cannabis'
neden suçların tümünü ailelere atıyosunuz ki??herkes kendinden sorumludur liseli gençliği eleştirmek gerçekten çok güzel ve bilinçli bi hareket sizce ünv öğrencileri farklı mı??esrar,alkol,şiddet...alkollü derse girme anılarını anlatıyo çoğu insan ya da hocalara yaptıkları saygısızlıkları..fazla uzakta aramayın bu örnekleri bu forumlarda yazılı hepsi!!herkes kendineden sorumlu ve kendini yetiştirsin önce başkalarını ağır dille eleştirmek yerine!umarım mesajım üstüne alınması gerekenlere ulaşır..bilinçli insanlara lafım yok;)
10 Temmuz 2007 16:41 ~ 10 Temmuz 2007 16:43
ufo gorn masum köylü
ne güzel
10 Temmuz 2007 17:06
xmarlasingerx
arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza efendim:) nedir durum buralarda forumlar pek aktif gözükmüyor da:)
10 Temmuz 2007 19:31
muja
ben en çok şidet göme meselesine takıldım vallahi yazık...
25 Temmuz 2007 16:09
ilkeracr
İsmail YK 2.sırayı nasıl aldı çok şaşıyorum demekki toplumumuzda gurbetçi kültürü var :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6926
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!