ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > Liselilerimizin Hali

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

bravado
bravado

tebrık edıyorum ılgılenmen guzel senın gıbıler oldukca belkı cabuk ogrenırler...

iyiniyetli3.kişi demis ki:

bence pek anketlere bakmaya gerek yok..şöyle bir çıkıp dolaşsak kızılayda sonra bir iki okula uğrasak işin çok daha kötü olduğu ortaya çıkar..benim mezun olduğum lise ankaranın en iyi semtlerinden birinde oldukça kaliteli bir okuldu...şimdi geriye baktığımda bizim bile ne kadar vasat bir gençlik profili çizdiğimizi görüyorum...daha da kötüsü liseme tekrar gittiğim zaman karşılaştığım manzara yenilerin daha da vasat olduğunu gösteriyor...hoş ortalık etini satarak şöhret olanlardan, evlenmek için tv'lere çıkıp bi birini paralayanlardan, ne idüğü belirsiz ''ünlü''lerin zekadan va bilgiden yoksun ''espri''lerine gülüp tezahürat edenlerden geçilmezken belki benim gördüklerim ehven-i şer sayılır...merakla bekliyorum küçücük yaşta saçlarını boyatıp, kadın gibi görünmenin modernlik olmadığını ne zaman anlayacaklarını...merak ediyorum gerçek kültürün ibrahim tatlıses'in zırvaladığı şeylerin dışında olduğunu ne zaman anlayacaklarını...inşallah çok geç olmaz....

27 Ekim 2006 01:43   mesajın adresini al  

baharrrrr
baharrrrr

harbi yaa koptum ben deee
sybell demis ki:

Yıldız Kaplan: %0,7
Müzeyyen Senar: %0,6

vay bee

27 Ekim 2006 10:20   mesajın adresini al  

baharrrrr
baharrrrr

Erkek: 52
Kız:47
alıntı yapamadım nedense ama harbiden %1 ne dediki

"ayy hocam ben daa cinsel tercihime karar veremedim" filan.....insan onlara da bi şık sunar ayıp
27 Ekim 2006 10:24   mesajın adresini al  

iyiniyetli3.kişi
iyiniyetli3.kişi
bravado'ya teşekkürler, ancak ne yazık ki bireysel çabaların pek işe yarayacağını zannetmiyorum....toplumumuzu bilinçlendirmek için partiler üstü ve hırslardan arındırılmış, geniş katılımlı bir örgütlenmeye ihtiyacımız var...ne yazık ki bu sorun sadece liselerle sınırlı da değil....günlük hayatımızı etkileyen pek çok şey için geçerli bu örgütlenme ihtiyacı...
27 Ekim 2006 15:03   mesajın adresini al  

suicide veil
suicide veil
yorumları okudumda çoğu kimse "pek de çarpıtıcı gelmedi bana" demiş bnce burdan anlamalıyız ki olayın ciddiyeti ne durumlarda...
18 Kasım 2006 23:23   mesajın adresini al  

joe_
joe_
ben gerçeği yansıttığını sanmıyorum acıkcası... lisedeyken bizede verirlerdi böle anketler ve genelde kimse kaile almazdı... bunuda kaile almamışlardır...
19 Kasım 2006 02:35   mesajın adresini al  

halid e.a.
halid e.a.
%11 intihar eden varmış.hadi bunlar girişimde bulunduda başarısız oldu.başarılı oan ne kadar acaba.
 1   19 Kasım 2006 03:22   mesajın adresini al  

m r c
m r c
medya...medya..medya.. en az okuldaki öğretmen kadar önemli bir etken..
19 Kasım 2006 03:51   mesajın adresini al  

halid e.a.
halid e.a.
valla ben onu bunu bilmem.benim peder beni okula götürdü müdür yardımcısının yanına çıkardı " hocam eti senin kemiği benim" dedi.sıkıyosa o saatten sonra yamuk yap okulda.hadi okulda yptın korkuttun hocayı müdürü.evde baban doldurur ağzına.kaçışı yoktur bu sistemin çok da etkilidir.
19 Kasım 2006 04:21   mesajın adresini al  

ne alaaka
ne alaaka
ben bu sonuclarin objektif olduna inanmiyorum, bize de yaparlardi psikolojik falan testler, dalga gecerdik, dogru cvp vermezdik falan..
7 Aralık 2006 04:12   mesajın adresini al  

zevel&dendone
zevel&dendone
Bencede kendimdden biliyorumm hepsinii aksi cwplandırırdımm. denemeden sonra ark larla muhabbet davasına
9 Aralık 2006 23:30   mesajın adresini al  

no_fear
no_fear
liselilerin hepsi bi havalarda.kendilerini ağa sanıyorlar.bunun en büyük sorumlusu medya ve kötü eğitim sistemidir bence.
gerçi ben de liseden gecen yıl mezun oldum ama hiç öyle havalara girmedm yani.belki de aileden de kaynaklanıodur((
14 Aralık 2006 23:40   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008