ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
- Akici, siir gibi bir ses
- Bakimli eller
- Sari sac, siyah zeka
- Funda
17 Kasım 2005 18:37
beşiktaş
fizik,zeka,saç rengi farketmez
17 Kasım 2005 18:40
çokrail
-sevimlilik
17 Kasım 2005 18:48
beşiktaş
-espri kabiliyeti
17 Kasım 2005 18:49
beşiktaş
walla 11. de zeki olabilir 15250. de olabilir.yine de kazım ın yorumlarını bekliyorum :)
17 Kasım 2005 19:11
şekip
194 olmam sebebiyle boy biraz önemli, güzel de olmalı elbette. İlla sarışın olsun, esmer olsun gibi bir olayım yok.
Bunun ardından, rahat olmak, karakter özellikleri açısından en önemlisi. Gereksiz kasılmalar yaşatmamalı yani. Diğer önemli konu da birey olmak; kendi kendine var olabilmeli, kendi hayatını yaşayabilmeli, tabi bunun için bir hayatı olmalı. Son olarak aklıma gelen şey, hayatı yaşama isteğinin olmasıdır. Son olarak aklıma geliyor, ancak aslında en önemlisi bu. Hayatı ve kendisini sevmeli, tadını çıkarmasını bilmeli. Bu üç özelliğe sahip kızı bulana 100 Lira veriyorum!
Adem ikiyüzlülükle alakası yok usta, araba alırken 4 tekeri olsun diyor musun? O bahsettiklerin hiçbir erkeğin hayır demeyeceği ve illa istediği şeyler. Tekrardan belirtmenin bir alemi yok. İki böbreği bir dalağı olsun diye başlamak gerekir öyle düşünürsen. =) İki meme de önemli tabi. =P
18 Kasım 2005 01:19
lucy luyi
belki çok acımasız olucak ama 25 gr..
18 Kasım 2005 03:48
lancaster
walla ben birazdan yapicam bi arkadasin isdeklerini yaziyim onun icin once yanimdakilerin fikirlerinide sormak lazim tabe :P
fallen:akil we gorgu olarakdan denk, guzel olursada yokh demem,165 den uzun olursa sewinicekmis :),bu kadarmis
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/692
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.