hahah ne temiz dağ havası ya etraf temiz dağ havası olabilirde okulun içinde göremiorum ben o temizliği
21 Kasım 2006 00:33
liriah
aa neden ya?yani şahsen titiz bi insanım ve okulun genelini bu konuda çok iyi buluyorum.:)
21 Kasım 2006 21:29
spiga
anlamadığım bir olay ...madem nefret edecektiniz ya da ediyorsunuz sizi zorlamı tutuyorlar... alla alla çalışsaydınız başka yerleri kazansaydınız...oturup şükredeceğinize saçma sapan şeyler söyleyip duruyorsunuz...Mantıklı konuşun birzda..madem burdasınız ve burdan mezun olacaksınız okul sevin sevdirin ki sizin yararınıza olsun...
5 Aralık 2006 01:16
canbo
abartmayın bea bilkent hariç ankaradaki diyer ozellere bi gidin ne durumda hepsi b.k gibi çankaya atılım ufuk tobb bilkent hariç yalann
18 Ocak 2007 19:59
kronick
zorla tutmuyolar ama öss zorla soktu ben istemezmıydım bılkentte hacettepede okumak
guzel yanı okul kucuk kıme arasan buluyosun hemen bıde goruyosun:D
22 Ocak 2007 01:50
pinkcloud
kaçmak için büyük çaba harcıyorum inanın...
29 Ocak 2007 11:52
mg_gs :)
okudukça yazılanları daha da bi sinirim artıyo mezuniyete yarım dönem kala.
o kadar para veriyoruz okula şenlik yapmıyolar.muhahaaa bunu başka okullardan arkadaşlara söleyince de bize gülüyolar.ne kadar acı bi durum.
geç saatlderde ders bittiği zaman insan bi tuhaf oluyo okulda.sanki kurtlar kapacak gibi hissediyo.
araba için park yeri yok.hani biz öğrenciyiz ya o yüzden akademik personel yerine park edemeyiz.ama onlar bizim park yerimizi işgal edebilirler.biz de deli dana gibi okulu 50 defa turlar anca park yeri buluruz falan filann
8 Şubat 2007 10:07
thecoolhacker
valla her tarfı güzeldir....:)
15 Şubat 2007 13:25
selenial dawn
tisssssssssssssssskiniyorummmmmm
16 Mart 2007 14:00
miss.benan
bende canboya katılıorm bu kadar kotumser olmayalım yaa
30 Mart 2007 20:36
yasemin
İ Baran Uslu !!! ................... okul ztn kötü bu adam yüüznden daha da çekilmez bir hal alıyor okul!
28 Eylül 2007 00:45
sucre
yahu sizinki de dert mi, bir de beni dinleyin
yıl 2003 yanlış tercih adamı ipe gotururmuş son dakka golune geldik
oss sıktı bi sene hazırlık okuyalım dedik; neyse geçti gitti
ama ama ama beterin beteri var; ya biri size çıkıp daha 6 senen var otur oturduğun yere çalış deseydi. bu 5.senem; kabuslarım oldu başkent neyse 3 sene sonra mezunum diye avunamıyorum bile çünkü kimisi bu surede nerdeyse bi üniversite bitiriyor.
ama işin oteki tarafından 2 senedir haberal amcanın desteğiyle yurtdışı staj değişimi yapıyoruz tıpcılar olarak ; 2 yılda 38 öğrenci bizim okulu gordu (ispanyasından italyasına almanyasından avusturyasına bulgaristanına)
okula hastaneye hayran olmadan ayrılan yok, diyorum bunları bir de bilkente gotursek ne hale donerlerdi
neyse ya uzun lafın kısası beterin beteri var, haline şükret dostum
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/690
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.