ya bilmiorum galiba sevmiorum ama gelmek zorundayım ve kendime tatlı hale getirmeye çalışıorum şimdi bi kere herkes kendine yakın arkadaş bulabilio o yönden bi sıkıntı görmedim o yüzden işte onlarla kendi kendinize eğleniosnz örn:inci mzk topluluğu demişşş... yani kaçarı yok arkadaşım binası kötü yemeği kötü eğtim kötü hoca kötü binanın rengi kötü keçiler kötü:) kızlar tky oğlanlar kıro derken bi bakmıssn bitmiş okul yanında diploman ve bi kaç arkadaşın o kadar SİZ OKULU UZATMAMAYA BAKIN DERİM BEN:p
10 Ocak 2006 23:57
keti
bence biz de bi topluluk kuralım anti-başkent diye.. :p
ya da kur(a)mayalım...
11 Ocak 2006 00:42
cag
ehehe bencede incicim, kuramayın, bu arada saol ya muzik toplulugunun baskanı hakkında dediklerin için :p
bu arada pınar'a bi kaç konu da katılıyorum,bi kacında katılmıyorum:) kendimize göre ark. bulup eglenceli hale getirebiliyoruz, yemekler kötü,binalar fena değil(kendi bölümüm için diyorum), hocalarımız oldukca iyi ama arkadaslar lütfen(ciddiyim ben), malesef dedigi gibi kızlar tiki oglanlar kıro...ama 4 Sene de bitirmemiz lazım bu okulu:S
12 Ocak 2006 13:43
wai
baskent uni en zor 5. unv olmus turkiyede.1-koc 2- sabanci 3- bilkent+odtu 4-itu 5- baskent..olaya bak!hangi anlamda zor?baskente girmek mi zor,bitirmek mi zor?hem neyin bedeli bu zorluk??!
112 Ocak 2006 14:38
mert
heheh.. ben diyorum ne zamandır da sakal da var gerçi kimse dinlemiyodu.. kaynak nere? bana laf edenleri dorudan gönderiyim..
girmesi de zor çıkması da son puanlara baktım da giriş zorlaşmış hakkaten puansal bazda.. ha griosun o kadar kasıyolar da noluo mesleini daha mı iyi öğreniyosun.. yalaann! yok öle bişe! sırf rektör amcanın kanalı daha iyi yerlere gelsin, hastanesi daha lüks olsun, arabasının modeli daha bi yükselsin vs. diye bu kdr zor! başka bi açıklama bulan varsa sölesin allah aşkına..
seviyim diyorum 4 sene napcam yoksa diyorum ama olmuyo bu bku sevemiyorum bi türlü.. 2,5 senemi harcadım sevcem diye.. o yüzden bi kere daha soruyorum bu okulun sevilcek yan(lar)ı var mı? bilen gören duyan varsa burdan sölesin de okul=işkence mantığından bi nebze olsun kurtulaym..
12 Ocak 2006 20:54
mert
fck the bashkent
16 Ocak 2006 21:55
anjelique
yha ama cok kotu unılerde var gecen arkım anlatıo .... ünide tuvalette fare görmus :) allahtan bısde öle seyler yok hahaa arada sırada salatalardan böcek cıksada gormemezlıkten gelıorus :p
17 Ocak 2006 00:01
yasemin
ya hazırlık kantinine girilmez... O ne pislik o ne görüntüdür HErkes sigara içer eder orda nası yemek yenilir ben en çok bundan şikayetçiyim
En ii yönüde arabası olmayanlar için ideal bir okul ;) heryerden ulaşım çok güzel
20 Şubat 2006 21:42
mert
arabası olmayanar için ideal?? saat başı kalkan otobüsler dşında ulaşım var da ben mi bilmiorm? (kinayeli yaklaştıysan olaya özür dilerim :))
22 Şubat 2006 22:07
serap
yazdıım güne lanet edioorum ne bi sistem var ne teşvik edici yanı ders sistemleri zaten allak bullak ..
18 Mayıs 2006 19:36
hoşça kalın...
çok sinirliyim dün soyalde cafede yemeğimden hala canlı olan bi kurt çıktıııı neresii güsellllll yaa bu okulun neresi allahaşkına yaa!!!!!!!!! ne şenlik var ne yemek yiebilios ya şenlikte balon satan adam bile okulda çalışan bi hizmetliydi sera... açkarrrrr... bu ne yaaa yakında karadeniz türküleri falan çalar cafelerde..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/690
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.