ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > başkent üniversitesi > bu okulun sevilcek yanları..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

mert
mert
binaları berbat sosyal etkinlik desen konuyu açmıorm bile yemekler kötü hocalar insafsız otobüsler döküld dökülcek yönetim felaket ötesi vs. peki bu okulu bana sevdircek hiç bi özellik yoq mu beaa?
17 Kasım 2005 18:10   mesajın adresini al  

şeyma altunkaynak
şeyma altunkaynak
konutkentin cevresi guzeldir
17 Kasım 2005 18:11   mesajın adresini al  

cag
cag
abi cok olumsuz düşünüyorsun ya,anlıyorum berbat bi okul ama abartma ya,yani ben o kadar da kötü oldugunu düşünmüyorum hatta bilkentten daha cok seviyorum ki bilkenti hiç sevmedigim düşünülürse:))
17 Kasım 2005 18:16   mesajın adresini al  

kzlskl
kzlskl
eğitim çevre insanlar binalar kampüs vs.
17 Kasım 2005 18:17   mesajın adresini al  

şeyma altunkaynak
şeyma altunkaynak
aslinda bulundugu yerdede meymenet yok dagin basinda
17 Kasım 2005 18:20   mesajın adresini al  

cag
cag
ya öyle de umut un dedigi gibi sevmek zorundayız en azında 4-5 sene,başka bi çaremiz yok...ne hocalar ne de binalar gitcek,yani yapacagımız o ki olan imkanlarla iyi hale getirmek
17 Kasım 2005 18:22   mesajın adresini al  

eralp
eralp
eger bırgun okula gıtmemek ıcın mazeret adlı kıtap yazarsam 1.sayfasında baskent unıde okumak olurdu herhalde hanı okulda eggıtım ıyı yada oyle oldugu soylenıyor ama su warkı notlar yada not verenler ;) pek acımasız bırakmaya yonelık aslında asıl sorun belkı sonrasında telafi sanssımız yok hıc bır bolumde sadece hukukda deıl deger volumlerdede durum aynı tıpcılar alınmasın onlara zaten konmamalı neyse okulun genel yapısna gelınce cok eksıgı oldugu aşıkar okul kendı calısanına ındırım yapmak bır yana kazıklayabılırmıyım diye dusunuyor bu mantıkla zor olur bu okul yasanacak bır yer kımse kusura bakmasın... okulun ıcınde "yaşam alanı" yok be! bı soyle guzel oturalım dıye cardakmı neyse onlardan yaptılar onun dısında bı halt yok okulda oturulacak kafe yokk en yakını arkamızdakı koyekı kıraathane;) yaw kardesım wer ısletmecıye ısletsın mekan kral olsun fıyatlar uygun gel keyfım gel ama nerdee daha cok da kazanırsın ama yok anam molgıdanın ve onun turevlerının dıdısı yaw okulda mol eglence gıda ulastırma baska ne war ha mol kırtasıye vbvbsen ac yabancıya okulu bak ne guzel oluyor 49- 50 yıl sonraya ulasmak bugunu guzel yonetmekten gecmezmı?? yaw ben okul acıldıgından berı yanı kampus hala aynı bınalar war 1-2 ek bına dısında sımdı sen nasıl o heykelı kampusun ortası yapcam falan nerde kaldı hukukn bı ust katı vardı bılmem kımın ofısı oldu kı o da hukuklan falan ılgısız bırımler pekı olabılır herkese ayrı bıa yapılmaz mantıksız ama sımdı o onundekı yer ne oluyor camekan yer kaldırılıyon oralarayenı odacıklar yapılacakmış yav acaba bu okulun bınalarının bulunduıgu yerde tek bır bocuk dahı sıgmayacak kadar yer kalıncamı yenı bınalar yaparak genıslemeye gıdecek bu okul yenı bınalarda eskısıne benzeytecek ya ...
oldugu halden hoslanmk gerek ama bı yere kadar neyse anlayan sıtemımı anladı yazdıkca sorun yazılır aslında ıyı yonunu aramak gerek hanı olumlu elestırı zor ya ondan en azından okulumuz ucuz ve beleş otoboslarımız war:S
17 Kasım 2005 23:19   mesajın adresini al  

mert
mert
yaw bgn şunu bi kere daa farkettim bizim okulun binalrının renginde de memenet yoq :/
13 Aralık 2005 22:47   mesajın adresini al  

iremkız
iremkız
mertçim valla sen dayagı hakedecen artık yazdıklarını okutcam haberala atıcak seni hemen okuldan haa yeter offf mezun olmaya bak ozaman hemen kurtul şu sevmediin yerden yani söylemekle olmaz bişiler yap diorummm!!!!!!!
20 Aralık 2005 00:52   mesajın adresini al  

orcun ozekenci
orcun ozekenci
sahsen sevmiorum ve sınawlar dısında gitmiorum!deneyin seveceksiniz!!!!!!1
21 Aralık 2005 21:51   mesajın adresini al  

atalay
atalay
BEN OKULA BAYILIYORUM.. SENEYE DAHA ÇOK OKULDA KALABİLMEK İÇİN KAMPUSDE YURDA ÇIKICAM
22 Aralık 2005 00:12   mesajın adresini al  

mert
mert
çardaklar güsel tabe de kışın pek durulmuo yazın da pek boşu bulunmuo.. 2-3 sene önce aşşaa benzinlikteki çardaklar bombaydı ama maalesf alkol yasaklandığından beri oraya da gidilmio
22 Aralık 2005 20:43   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008