ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
abi cok olumsuz düşünüyorsun ya,anlıyorum berbat bi okul ama abartma ya,yani ben o kadar da kötü oldugunu düşünmüyorum hatta bilkentten daha cok seviyorum ki bilkenti hiç sevmedigim düşünülürse:))
17 Kasım 2005 18:16
şeyma altunkaynak
aslinda bulundugu yerdede meymenet yok dagin basinda
17 Kasım 2005 18:20
cag
ya öyle de umut un dedigi gibi sevmek zorundayız en azında 4-5 sene,başka bi çaremiz yok...ne hocalar ne de binalar gitcek,yani yapacagımız o ki olan imkanlarla iyi hale getirmek
17 Kasım 2005 18:22
eralp
eger bırgun okula gıtmemek ıcın mazeret adlı kıtap yazarsam 1.sayfasında baskent unıde okumak olurdu herhalde hanı okulda eggıtım ıyı yada oyle oldugu soylenıyor ama su warkı notlar yada not verenler ;) pek acımasız bırakmaya yonelık aslında asıl sorun belkı sonrasında telafi sanssımız yok hıc bır bolumde sadece hukukda deıl deger volumlerdede durum aynı tıpcılar alınmasın onlara zaten konmamalı neyse okulun genel yapısna gelınce cok eksıgı oldugu aşıkar okul kendı calısanına ındırım yapmak bır yana kazıklayabılırmıyım diye dusunuyor bu mantıkla zor olur bu okul yasanacak bır yer kımse kusura bakmasın... okulun ıcınde "yaşam alanı" yok be! bı soyle guzel oturalım dıye cardakmı neyse onlardan yaptılar onun dısında bı halt yok okulda oturulacak kafe yokk en yakını arkamızdakı koyekı kıraathane;) yaw kardesım wer ısletmecıye ısletsın mekan kral olsun fıyatlar uygun gel keyfım gel ama nerdee daha cok da kazanırsın ama yok anam molgıdanın ve onun turevlerının dıdısı yaw okulda mol eglence gıda ulastırma baska ne war ha mol kırtasıye vbvbsen ac yabancıya okulu bak ne guzel oluyor 49- 50 yıl sonraya ulasmak bugunu guzel yonetmekten gecmezmı?? yaw ben okul acıldıgından berı yanı kampus hala aynı bınalar war 1-2 ek bına dısında sımdı sen nasıl o heykelı kampusun ortası yapcam falan nerde kaldı hukukn bı ust katı vardı bılmem kımın ofısı oldu kı o da hukuklan falan ılgısız bırımler pekı olabılır herkese ayrı bıa yapılmaz mantıksız ama sımdı o onundekı yer ne oluyor camekan yer kaldırılıyon oralarayenı odacıklar yapılacakmış yav acaba bu okulun bınalarının bulunduıgu yerde tek bır bocuk dahı sıgmayacak kadar yer kalıncamı yenı bınalar yaparak genıslemeye gıdecek bu okul yenı bınalarda eskısıne benzeytecek ya ...
oldugu halden hoslanmk gerek ama bı yere kadar neyse anlayan sıtemımı anladı yazdıkca sorun yazılır aslında ıyı yonunu aramak gerek hanı olumlu elestırı zor ya ondan en azından okulumuz ucuz ve beleş otoboslarımız war:S
17 Kasım 2005 23:19
iremkız
mertçim valla sen dayagı hakedecen artık yazdıklarını okutcam haberala atıcak seni hemen okuldan haa yeter offf mezun olmaya bak ozaman hemen kurtul şu sevmediin yerden yani söylemekle olmaz bişiler yap diorummm!!!!!!!
20 Aralık 2005 00:52
orcun ozekenci
sahsen sevmiorum ve sınawlar dısında gitmiorum!deneyin seveceksiniz!!!!!!1
21 Aralık 2005 21:51
atalay
BEN OKULA BAYILIYORUM.. SENEYE DAHA ÇOK OKULDA KALABİLMEK İÇİN KAMPUSDE YURDA ÇIKICAM
22 Aralık 2005 00:12
wai
düşündüm ve bulamadım
28 Aralık 2005 23:17
escapade
ya bilmiorum galiba sevmiorum ama gelmek zorundayım ve kendime tatlı hale getirmeye çalışıorum şimdi bi kere herkes kendine yakın arkadaş bulabilio o yönden bi sıkıntı görmedim o yüzden işte onlarla kendi kendinize eğleniosnz örn:inci mzk topluluğu demişşş... yani kaçarı yok arkadaşım binası kötü yemeği kötü eğtim kötü hoca kötü binanın rengi kötü keçiler kötü:) kızlar tky oğlanlar kıro derken bi bakmıssn bitmiş okul yanında diploman ve bi kaç arkadaşın o kadar SİZ OKULU UZATMAMAYA BAKIN DERİM BEN:p
10 Ocak 2006 23:57
keti
bence biz de bi topluluk kuralım anti-başkent diye.. :p
ya da kur(a)mayalım...
11 Ocak 2006 00:42
cag
ehehe bencede incicim, kuramayın, bu arada saol ya muzik toplulugunun baskanı hakkında dediklerin için :p
bu arada pınar'a bi kaç konu da katılıyorum,bi kacında katılmıyorum:) kendimize göre ark. bulup eglenceli hale getirebiliyoruz, yemekler kötü,binalar fena değil(kendi bölümüm için diyorum), hocalarımız oldukca iyi ama arkadaslar lütfen(ciddiyim ben), malesef dedigi gibi kızlar tiki oglanlar kıro...ama 4 Sene de bitirmemiz lazım bu okulu:S
12 Ocak 2006 13:43
wai
baskent uni en zor 5. unv olmus turkiyede.1-koc 2- sabanci 3- bilkent+odtu 4-itu 5- baskent..olaya bak!hangi anlamda zor?baskente girmek mi zor,bitirmek mi zor?hem neyin bedeli bu zorluk??!
(1) 12 Ocak 2006 14:38
yasemin
ya hazırlık kantinine girilmez... O ne pislik o ne görüntüdür HErkes sigara içer eder orda nası yemek yenilir ben en çok bundan şikayetçiyim
En ii yönüde arabası olmayanlar için ideal bir okul ;) heryerden ulaşım çok güzel
20 Şubat 2006 21:42
serap
yazdıım güne lanet edioorum ne bi sistem var ne teşvik edici yanı ders sistemleri zaten allak bullak ..
18 Mayıs 2006 19:36
linda..
tamam ben de sevmiyorum okulu..ama hocaları gayet iyidir doruyu sölemek gerekirse..bi de müzikT vardır okadar..........
11 Temmuz 2006 17:39
cag
bahadır eline saglık abi, sonucta istesek de istemesek de burda senelerimiz geçicek... bize düşen de bu sıkkınlık yaratan durumu en aza indirmek, kendi çabalarımızla birşeyler yapmak...bi aksilik cıkmazsa ekimin 2.haftası Rock The Baskent 3 le acılısımızı yapıcaz müziktoplulugu olarak..daha sonra da çeşitli aktiviteler elimizden geldigince... katılmak isteyen arkadasları bekleriz...
10 Eylül 2006 00:12
cag
özge şöyle bir şey var, önce onu belirtmek istedim :)
biz rock toplulugu değiliz, MüzikT'yiz biz... bu ne fark eder dicek belki bazıları ancak okulda bir de bizden ayrılan kendi özerkini kuran Rock Kültür Toplulugu var ki neyse girmiyim hiç oralara...
elbette olabilir, biz kendi aramızda steve vai konserine falan gitmiştik... gene anathema konserine gidildi...
bizle irtibatta olursanız, neden olmasın her zaman bekleriz :)
14 Eylül 2006 22:46
keti
Okulun eğitimine lafım yok aslında.Sadece sevmiyorum.İtici.Yüzlerce sebep var hoşlanmamam için.Netekim gel gör ki burda öğrenciyim.Şikayet etsem ne yazar.Böef...
Bu arada..Çağrı bizi konsere götüüürr konsere götüürrr konsere götüüÜÜüürr!! =))
24 Eylül 2006 00:02
zehirgibi
ben EEM mezunu olarak bu okulun bilimsellikten uzak olduğuna inanıyorum. 6 senelik eğitimimin 5 senesinde lab. daki 7 nolu osiloskop bozuktu. 5 sene dikkatinizi çekerim. Nedir bir osiloskopun maliyeti yahu merak ederim. Onu geç direnç bile alamıyoduk sayılı verirlerdi bize. Utanmaları lazım. Devamsızlık denen meret yüzünden 2 sene uzattılar bide. hoca sıfatlı insanlar sağolsun...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/690
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!