ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
4 nisan 1965 doğumlu bu zat hem müzik hem sinemada yeteneğini ispat etmiştir kanımca.
Sir Robert Downey nin de oğludur. Baba Downey hem yönetmen hem aktör hem senarist hem yapımcı vs vs...hem hemlerin adamı bir yetenektir. aktör olarak yer aldığı filmlerden biri "magnolia"dır.
downey jr....etkileyici bir oyuncudur. alternatif ,biraz itici ve dışlanmış karaterleri başarıyla oynar. benim 'işte bu' dediğim oyunculuğu CHARLİE CHAPLİN'in hayatını anlatan "CHAPLİN" adlı filmde göstermiştir. daha sonra izlediğim filmlerle kendisini daha yakından takip ettim ve sonunda onu favori aktörlerim arasına koyup bu yazıyı yazdım. filmografisine www.imdb.com dan ulaşabilirsiniz. beni de hayal kırıklığına uğratan bir dizi oyunculuğu göreceksiniz filmografide " ally mcbeal" izlemedim eğil izledim hattta eğlenceliydi de...ama robert daha fazlası...
good night good luck, kiss kiss bang bang şimdi ilk akla gelenler. bir de A Scanner Darkly (2006) diye bir film de var filmografide ......belki çok iyi olmayan hatta vasat sayılan filmler de var ama hepsinde tüm filmi taşıyamasa da Downey Jr karakterini mükemmel işlemiş .....
bir de official sitesi var ama müzik ağırlıklı bir site...
etkileyici bir adam ve bence iyi bir oyuncu...kesinlikle sıradan değil...
eh buyrun yazın...
22 Ekim 2006 00:55
suit up!
ben ilk ally mcbeal'da görmüştüm kendisini ve ally' e doğum gününde şarkı söylediği an resmen bitmiştim. Sonra zaten bütün filmlerini falan takip eder oldum. Kesinlikle çok başarılı hem ses yönünden hem oyunculuk yönünden, ve feci yakışıklı, hatta lisede ilerde onun gibi bi kocam olsun diye dua ederdim =)
22 Ekim 2006 01:01
sramana
evet ya..benim ciddi ciddi anlattığım şeyi sen pek bi samimi söylemişsin..helal ...aynen ya...:P
22 Ekim 2006 01:05
hafriyat
uyuşturucu sorunları ile oldukça sık gündeme gelmektedir..
natural born killers'ta da oynamıştır..
22 Ekim 2006 01:17
maverick
karizma kişilik...yalnız elton john'un "I want love" isimli şarkısının klibinde oynadıktan sonra karizmasından şüphe etmişimdir epey bir :)
22 Ekim 2006 01:26
neworder
karanligi taramak'ta mimikleri jestleri en az yapilan animasyon kadar basarilidir
22 Ekim 2006 13:02
ilkin
ally de hastasıydım bi insana gozluk bukadar mı yakısır
22 Ekim 2006 14:44
denizhan
karakter oyunculugunda affetmez hakkaten. cok yetenekli ama keske yetenegini uyusturucuyla heba etmeseydi ..
simdi cok daha iyi yerlerde ve daha genis kitleler tarafindan taniniyor olabilirdi. tamam belki kult statusune sahip ama uyusturucunun onu bayagi bi cokerttigini biliyoruz.
22 Ekim 2006 15:18
sramana
çook karizmatik bir adam...uyuşturucu kısmını araştırmamıştım bilmiyordum...son bildiğim aile babası figürü olduğuydu...daha fazlası bazı insanlara ağır gelir..bu adam birinci karakter olarak oynamadı çoğu filmde ama kanımca hep birinci karakerden çok konuşulan oldu....
24 Ekim 2006 01:59
misty
güzel bir ses, iyi oyunculuk, yakışıklılık... daha ne olsun yani :))
4 Kasım 2006 13:21
lacrymosa
hem sempatik hem yakışıklı dogrusu çok hoşş =))
ally mcbeal'da farkettim ben de ilk sonra gothika falan takip etmeye başladım.. geçen sezon gösterimde olan bi filmi vardı ona gidememiştim üzülmüştm cok neydi filmin adı unuttum bak şimdi
4 Kasım 2006 14:25
denizhan
kiss kiss bang bang ?
cok buyuk ovguler aldi. ben de bi turlu vakit bulup izleyemedim :(
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6845
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.