ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Taciz, organ ticareti ve imam nikahina AF

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

comandante
comandante
AKP milletvekilleri tarafından Meclis'e sunulan, görüşmeleri Adalet Komisyonu'nda devam eden 'Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılmasını Öngören Kanun Teklifi'nin altından örtülü af çıktı. Bayram sonrasında çalışmalarına devam edecek Komisyon, Adalet Bakanlığı'nın da desteklediği düzenlemeyi AKP'lilerin oylarıyla kabul ederse 'birden çok evlilik', 'imam nikahı' gibi suçlar hakkında kamu davasının açılması 5 yıl süreyle ertelenebilecek. Teklife CHP muhalefet ediyor.

CHP ile AKP'lilerin 'Unakıtan'a af' tartışması nedeniyle uzlaşamadığı kanun teklifinin söz konusu maddesinin bunun ötesinde daha önemli suçlara erteleme getirdiği anlaşıldı. Teklif kabul edilirse, üst sınırı 2 yıla kadar hapis cezası öngören çok sayıda suç hakkında açılacak davalar 5 yıllığına ertelenecek. Sanık, bu süre içinde başka suç işlemezse, dava ortadan kalkacak.

İŞTE AFFA UĞRAYAN BAZI SUÇLAR

İmam Nikahı, Dolandırıcılık, Birden çok eşle evlilik, cinsel taciz, Reşit olmayanla cinsel ilişki, Organ Ticareti, Naylon fatura(Unakıtan Maddesi) Halkı kin ve düşmanlığa tahrik, Halkı askerlikten soğutma, Hakaret, Yaralama ve tehdit
21 Ekim 2006 22:07   mesajın adresini al  

gzm:))))
saka mı bunlar????
21 Ekim 2006 22:09   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Maalesef değil. Ve bunların bir çoğu sayesinde bir çok AKP milletvekili ve bakanlar davalarından ceza almaktan kurtulacaklar.
21 Ekim 2006 22:10   mesajın adresini al  

sokarca
sokarca
ya hakikaten bunlar iicene azıttılar ya nolcak bunlarla sonumuz..
21 Ekim 2006 22:11   mesajın adresini al  

m r c
m r c
Böyle bir yasa tasarısı olduguna inanmıyorum, çıkarılabileceğine hiç inanmıyorum, medyanın konuyu çarpıtmasından başka bişi olamaz..

Eğer tüm bu suçları affeden bir yasa tasarısı çıkarılırsa, hepinizin önünde söz veriyorum gidip meclisin önünde soyunma eylemi yapıcam....

Şimdi meclisteki tasarıları araştırmaya başlıyorum. sonucunu size söylerim...
21 Ekim 2006 22:12   mesajın adresini al  

sokarca
sokarca
bu arada gs-erciyes 1-1 oldu hehehehe
21 Ekim 2006 22:13   mesajın adresini al  

iy@z
iy@z
evet şaka... ilerde çocuklarımız torunlarımız bunları okuduçka gülecekler inş. inanıyorum ki yakın gelcekte bunlar tarihe karışacak.
21 Ekim 2006 22:13   mesajın adresini al  

sokarca
sokarca
bizde izmirde eylem yaparız arkandayızz

mRc demis ki:

Böyle bir yasa tasarısı olduguna inanmıyorum, çıkarılabileceğine hiç inanmıyorum, medyanın konuyu çarpıtmasından başka bişi olamaz..

Eğer tüm bu suçları affeden bir yasa tasarısı çıkarılırsa, hepinizin önünde söz veriyorum gidip meclisin önünde soyunma eylemi yapıcam....

21 Ekim 2006 22:14   mesajın adresini al  

ii de bunların ndn kabul edildii cok bariz belli yani...ya admalr geldiler...ülkeyi batırdılar...kanunların altından girip ustunden cıktılar..ama bis hala o kdr salak bi milletimiz ki adamı kurtadına inandıımız balyozu satın alıp tum tv kanallarına hbr verip gelin cekin beni gibi sacma sapan seyler soluors...yasık ya...nereye gidiors gercekten merak ediorm...
 1   21 Ekim 2006 22:14   mesajın adresini al  

m r c
m r c

Bu ülkenin yaptıgı en büyük salaklık medyanın her söylediğine inanmaktır...

gzm:) demis ki:

ii de bunların ndn kabul edildii cok bariz belli yani...ya admalr geldiler...ülkeyi batırdılar...kanunların altından girip ustunden cıktılar..ama bis hala o kdr salak bi milletimiz ki adamı kurtadına inandıımız balyozu satın alıp tum tv kanallarına hbr verip gelin cekin beni gibi sacma sapan seyler soluors...yasık ya...nereye gidiors gercekten merak ediorm...

21 Ekim 2006 22:15   mesajın adresini al  

ole diosn ama mrc unutma ki gunlerdir hbrlerde balyozu alan adamı izliorz....bu mu inanılmaması gereken sey....
21 Ekim 2006 22:16   mesajın adresini al  

comandante
comandante

mRc demis ki:

Zaten bunlara af demiyorlar Sadece ertelkeme diyorlar Yani örtülü
21 Ekim 2006 22:16   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008