ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
opera browser...
explorer firefox browser internet
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

bravado
bravado
benımde kullandıgım ve bence en genıs kapsamlı browser ama bırtek kotu ozellıgı var eger bılgısayarınız bıraz yavassa daha da kasabılıyo ram den cok fazla yıyor yanı 150 Mb a falan cıktıgı oluyor...
~ 672 gün   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
benim bildiğim kadarıyla opera bilgisayarı hiç zorlamayan bir browserdı. yeni sürümlerini bilmiyorum ama eskiden yavaş bir bilgisayarım vardı ve yük olmuyor diye opera kullanırdım

bravado
bravado
walla benım bılgısyarın ramı 512 ve o yuzden opera cok kasıyor ama ben yıne sevdsım bu browserı fırefox acmadı benı ınternet explorer zaten ona keza...

gregory house
gregory house
nesi var normal explorer ın ya ben memnunum ? ne gibi performans farkları var yada ozellik?

bravado
bravado
bence bı denemelısın mesela ozel mouse hareketlerı var cok ıse yarayan ayrıca guvenlık cok daha ıyı bır sevıyede...

gregory house
gregory house
guvenlik?

bravado
bravado
genel guvenlık acıklarını bılırsın ınternet explorer da opera bunların cogunu acmıs durumda ama bu ozellık zaten firefoxda da mevcut...

çokrail
çokrail
firefox rullaz diyorum hala.. aleti istediğin özelliğe bürüyebiliyorsun daha ne olsn yaw..

emiracle
emiracle
opera 9 tartışmasız en hızlı web browser. her zaman operacıyım ama bazı sitelerin kodlamalarından dolayı doğru düzgün açamadığı sayfalar oluyor o yüzden de o sayfaları internet explorer ile açıyorum.

aa
aa
http://www.browzar.com/

Bu adresten indirebileceğiniz browzar'ı da tavsiye ederim. (ücretsiz) PC yi kasmıyo, hiçbir kayıtı tutmadığı için güvenli. Ve oldukça düşük boyutlu.

bravado
bravado

evet o sorunla ben de karsılasıyorum bazen ve aynen senın gıbı cozuorum ama yıne de operdan vazgecmeyı dusunmuyorum cok memnunum...

emiracle demis ki:

opera 9 tartışmasız en hızlı web browser. her zaman operacıyım ama bazı sitelerin kodlamalarından dolayı doğru düzgün açamadığı sayfalar oluyor o yüzden de o sayfaları internet explorer ile açıyorum.

~ 671 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008