ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
benımde kullandıgım ve bence en genıs kapsamlı browser ama bırtek kotu ozellıgı var eger bılgısayarınız bıraz yavassa daha da kasabılıyo ram den cok fazla yıyor yanı 150 Mb a falan cıktıgı oluyor...
20 Ekim 2006 02:33
kretzsche
benim bildiğim kadarıyla opera bilgisayarı hiç zorlamayan bir browserdı. yeni sürümlerini bilmiyorum ama eskiden yavaş bir bilgisayarım vardı ve yük olmuyor diye opera kullanırdım
20 Ekim 2006 02:40
bravado
walla benım bılgısyarın ramı 512 ve o yuzden opera cok kasıyor ama ben yıne sevdsım bu browserı fırefox acmadı benı ınternet explorer zaten ona keza...
20 Ekim 2006 02:46
bravado
bence bı denemelısın mesela ozel mouse hareketlerı var cok ıse yarayan ayrıca guvenlık cok daha ıyı bır sevıyede...
20 Ekim 2006 03:07
bravado
genel guvenlık acıklarını bılırsın ınternet explorer da opera bunların cogunu acmıs durumda ama bu ozellık zaten firefoxda da mevcut...
20 Ekim 2006 03:15
emiracle
opera 9 tartışmasız en hızlı web browser. her zaman operacıyım ama bazı sitelerin kodlamalarından dolayı doğru düzgün açamadığı sayfalar oluyor o yüzden de o sayfaları internet explorer ile açıyorum.
20 Ekim 2006 15:27
aa
http://www.browzar.com/
Bu adresten indirebileceğiniz browzar'ı da tavsiye ederim. (ücretsiz) PC yi kasmıyo, hiçbir kayıtı tutmadığı için güvenli. Ve oldukça düşük boyutlu.
20 Ekim 2006 16:24
bravado
evet o sorunla ben de karsılasıyorum bazen ve aynen senın gıbı cozuorum ama yıne de operdan vazgecmeyı dusunmuyorum cok memnunum...
emiracle demis ki:
opera 9 tartışmasız en hızlı web browser. her zaman operacıyım ama bazı sitelerin kodlamalarından dolayı doğru düzgün açamadığı sayfalar oluyor o yüzden de o sayfaları internet explorer ile açıyorum.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6791
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!