ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Halihazırda internet tarayıcınızda kurulu bir "toolbar" bulunmuyorsa edinmenizi önerebilirim
Alexa, unofficial olarak internet trafiğini ölçen bir site, internetteki bütün sayfaların trafiğini ölçüyor ve sıralama yapıyor. İlgili sayfaların falan da kaydını tutuyor.
Alexa toolbar'ı ekleyince şöyle bir menü ekleniyor yukarıya:
buradan arama yapabiliyoruz, o sırada ziyaret ettiğimiz sitenin internetteki sıralamasını takip edebiliyoruz, ve benzer farklı sitelere geçiş yapabiliyoruz.
Alexa Toolbar'ı internet explorer için yüklemek isteyenler:
çıkan numara sitenin dünyadaki sıralamasını gösteriyor.
ama bu toolbarın sıralama sistemi bir garip . sitenin hitini mi sayıyor, kullanıcı sayısını mı sayıyor belli değil. yine de en çok alexa istatistikleri referans alınıyor.
şimdi mesela bu başlığı görüp alexa toolbar kurunca siz, ortakantin yükselecektir =)
20 Ekim 2006 02:23
kretzsche
haaa
zaman gazetesi =)
gazete siteleri en çok takip edilen siteler..
20 Ekim 2006 02:24
bravado
gazete yazmak ıstemıstım aslında...
20 Ekim 2006 02:24
kretzsche
zaman gazetesi bildiğim kadarıyla internet üzerinden yayına başlayan ilk türkçe gazetelerden birisi
20 Ekim 2006 02:26
bravado
hmm o zman olabılır ben bılmıyodum...
bu arada opera ıcın yokmus...
20 Ekim 2006 02:28
william wallace
milli eğitim bakanlığının ne işi var ya listede. oks zamanı falan olur da genelde nasıl bu kadar yüksek almış??
20 Ekim 2006 13:09
kretzsche
alla abi kızmasaydın keşke benim hoşuma gidiyor bilmiyorum zevk meselesi işte =) merak ediyorum böyle şeyleri
21 Ekim 2006 04:40
kretzsche
bu alexa'nın mozilla versiyonu çıkmış kurdum ilgililere duyurulur
27 Mayıs 2008 13:02
souvereign jr.
ben de google toolbar var. yeterli sanırım o. hatta google'a bağlanmak için adresini yazmıyom google tuşuna basıyom kendiliğinden açılıyo baya pratik. popup da önlüyo.
27 Mayıs 2008 16:20
yarıotomatikmandalin
ya gençler hiç bu işlerle uğraşmayın direk stumble upon toolbar çakın
tabi bilgisayarın başından saatlerce kalkmamayı göze alıyosanız
sizin kayıtta girdiğiniz interestlere göre sizin ilginizi çekicek siteleri getiriyor.
ayrıca stumble video tuşuyla ilgi alanınıza göre videolara ulaşmanızda mümkün
şiddetle tavsiye ederim
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6789
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!