ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > akp milletvekili ile balyozun yasak aşkı
two lovers in the bedroom maneviyat tayyib feyzi berdibek
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

bad religion
bad religion
"Başbakan Erdoğan'ın kilitli kaldığı makam aracından kurtulmasını sağlayan balyozu, AK Parti Milletvekili Feyzi Berdibek satın aldı.
.......
Önceki gün Güven Hastanesi'nin yanındaki inşaatta giderek söz konusu balyozu yüklü bir paraya satın alan Berdibek, "Ömrüm boyunca saklayacağım." dedi.
Başbakan'ın büyük bir tehlike atlattığını, bu balyoz sayesinde kurtulduğunu söyleyen Feyzi Berdibek, "Benim için manevi bir değeri oluştu. Yanımdan ayırmayacağım. Başbakan'ımız isterse ona veririm. Onun dışında kimseye vermeyip saklayacağım." dedi.
Camın kırılması sırasında sapı çatlayan balyozu, Feyzi Berdibek, Meclis'teki makam odasında "özel bir köşede" tutuyor."

herşey gibi yalakalığın da bokunu mu çıkarıyoruz sanki.. hayır araya girmiş gibi olmak istemiyorum 3. kişi olarak burda çok yorum yapmam da yakışık almaz zaten ama akp milletvekili ile balyoz arasındaki manevi bağları tasvip etmiyorum.. türk örf ve adetlerine uygun bulmadığımı belirtmek isterim.. hem "başbakanımız isterse ona veririm" ne demek..yoksa balyozun ilişkisi sadece feyzi bey'den ibaret değil midir.. bill clinton-monica arasındaki seks skandalından sonra en önemli skandal budur bence.. balyozun feyzi beyin makam odasında "özel bir köşede" bulunması da bu iki olay arasında benzerlikler bulunduğunun göstergesidir.. tabi roller değişik burda biraz..

haber için tıklayınız..
19 Ekim 2006 12:09   mesajın adresini al  

manas
manas
ben bu haberi bilmiyordum sağol gürkan...Dediğin gibi skandal...
19 Ekim 2006 12:12   mesajın adresini al  

İsİlwen İsİlra(*)
İsİlwen İsİlra(*)
puhaha:))
19 Ekim 2006 12:14   mesajın adresini al  

gilean
gilean
sayın milletvekili başkabakana karşı hastalıklı bir hayranlık besliyormuş anlaşılan:)
19 Ekim 2006 13:20   mesajın adresini al  

vulcao
vulcao
vallahi Türkiye'de normal şeyler bunlar... ama bence 10 sene sonra aldığının 10 katı fiyatına satar.. :)
19 Ekim 2006 14:04   mesajın adresini al  

paranoyak
paranoyak
yok artık eh bu hukumetten akla uygun bir eylem gelmezdi zaten.
19 Ekim 2006 14:15   mesajın adresini al  

william wallace
william wallace
bir balyoz ve bir erkek...

yakışmamış :D
19 Ekim 2006 14:19   mesajın adresini al  

gilean
gilean
bir cam,bir balyoz ve bir milletvekili...hikaye başlar..yakında sinemalarda.coming soon
:)
19 Ekim 2006 14:28   mesajın adresini al  

üstad
üstad
yalakalıkta son nokta!
19 Ekim 2006 15:01   mesajın adresini al  

rlc
rlc
ben de başbakanı üstünden atan atı saklamak istiyorum..bakmayın o zamanlar toydu iyi atamadı,şimdi olsa..hele benim elimde..
19 Ekim 2006 15:01   mesajın adresini al  

chosy
chosy
böle bi zihniyet milletvekili işte..
19 Ekim 2006 19:41   mesajın adresini al  

violet
violet
yalaka milletvekili.. son nokta resmen...
adam diyor ki 'güçlü bir dönemde güçlü bir lider allah onu başımızdan eksik etmesin. çok şükür ki bu balyoz tabi allahın da takdiriyle onu bize bağışladı'...

yahu ne balyozu, resmen türkiyede başbakanın korumaları yetersiz demiyor da balyoza tapıyor adam..
19 Ekim 2006 20:27   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008