ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > araf.....
araf film sinema
Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

yavruş :)dişikartal
bugün arafıı izledim... yine hayal kırıklığıı oldu ben deee pekkk beğenmediimm belkii bazı sahnelerii güsel dee garipp geldii yaa sizler ne diorsunuz... hiç korkunç değildi... sizcee nasıldı film...
18 Ekim 2006 23:48   mesajın adresini al  

nİ©øtİnë
nİ©øtİnë
arafı izlemedim ama genelde türk korku filimleri korkunç komik oluyo buda sanırım onlardan:)))
18 Ekim 2006 23:53   mesajın adresini al  

avicenna
avicenna
berbat . belki 10 dk lık bi kısa film olarak idare edebilrdi
18 Ekim 2006 23:53   mesajın adresini al  

avicenna
avicenna
korku filmi yapmanın mantığı anlaşılamamış daha. yada niyet hala 'aa türk korku filmi bi gidip baklalım ' düşüncesiyle milleti çekip idare edecek bi ticari gelir elde etmekten ibaret. tek önemsedikleri bu senaryo kurgu önemsiz tabi pazarlayan amacına ulaştıktan sonra..
18 Ekim 2006 23:56   mesajın adresini al  

avicenna
avicenna
masters of horror diorum o kadar.
18 Ekim 2006 23:57   mesajın adresini al  

ya bazı sahneleri çok güsel deee sonuuu çok komiktii edaaaaaaaaaaaaaaa die bağırıo filannn yokk oyuncakk telefon çalıooo kadın dioekeee beni marak etmee kızımın yanındayım....... adam çıldırıo filann:S
18 Ekim 2006 23:58   mesajın adresini al  

nİ©øtİnë
nİ©øtİnë
dikkatli izleyince türk korku filmlerinde çok acık yakalayabiliyosun insanın korkası gelmiyo bide bütçe darlıgından sahne ve effec de ucuz oluyo bence türk korku filmi değişmicek onun yerine komedı yapmalılar daha basarılı olurlar dıye dusunuyorum
19 Ekim 2006 00:01   mesajın adresini al  

ewett yaa ses görüntü bigariptii yaa:S uykum geldii bi ara müziktenn:D az kaldı uyuya kalcaktım hehehe:D
19 Ekim 2006 00:02   mesajın adresini al  

avicenna
avicenna
bi konu akıllarına gelmiş ama çekimler ilerledikçe ne yapacaklarını tam bilememişler hrlde :))) set ekibinden abi bi de şöyle bi atraxion yapalım diye tavsiyeler gelmiş olabilir..

perio
perio
kimi sahneler kaliteli bir fotoğraf karesinden fırlamış gibiydi ve lezizdi, evet.. ama gelin görün ki, ben hayatımda bu denli karanlık, bu denli yok yere uzatılan bir film daha görmedim.. hatta samimi bir itiraf bu, filmin ikinci yarısında yaklaşık 10 dakika kadar uyumuşum ben.. uyandıktan sonra arkadaşıma "noldu?" diye sorduğumda, "hiiç aldırdığı çocuk bi daha geldi gitti" dedi.. kötüydü ama hakikaten kötü..

nİ©øtİnë
nİ©øtİnë
en son büyü'yü izlemiştim türk-korku olarak ama oda kötuydu ya sahneler oyunculuk cok basıt :S
19 Ekim 2006 00:03   mesajın adresini al  

avicenna
avicenna
dedim ya kısa film olurmuş diye . gerçek zamanlı çekselerdi bari. bööle film olmaz ben de çekerim bu kadarını
19 Ekim 2006 00:04   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008