ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > edward scissorhands
winona ryder johnny depp tim burton
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

denizhan
denizhan
arattim arattim bulamadim.
umarim yanlis yazmamisimdir. neyse.

tim burton'in bu meshur filmini bir turlu izleyememistim. denk gelmemisti iste.
en sonunda isyan edip arkadastan divx'ini aldim.

yine bir tim burton - johnny depp klasigi fazla soylencek birsey yok aslinda.
bu kadar acikli olmasaydi bi de. zaman zaman guldugum yerler oldu ama cok ilginc bir duygu icinde izledim tum filmi.
bir de afisi yuzunden daha gotik bir film bekliyordum. ama butun film (ironi de barindiriyo olsa gerek kendi icerisinde) edward'in satosunun tam aksine capcanli renklere sahip olan kasabada geciyordu.

winona ryder'a sevgiler, johnny depp'e de "edward norton bir, sen ikinci idolumsun" der selamlarimi yollarim :)
18 Ekim 2006 18:49   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
hebelee
simdi imdb'de arattim 1990 yapimiymis.
nedense 1997 kalmisti aklimda.
o zaman bak daha bi deger kazandi film gozumde.
18 Ekim 2006 18:50   mesajın adresini al  

ters sapka
ters sapka
denizhan, abi yannis gormuosam deniz teknolojileri muhendisliinde okuon ama idollerini yanlis meslekerden secmissin ...tabi bu insanlara hayranlik duyduun noktanin da onemi var onubilmorm ..ama bi yannislik var gibi ne dersin
18 Ekim 2006 18:51   mesajın adresini al  

seko'o
seko'o
johnny depp de bi filmde ilginc olmayan normal bi karakter oynasın ama yakısıyo adama yaw :P
18 Ekim 2006 18:52   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
cagri mesajini keske ozelden gonderseydin. baslik kirlenmesin.
ama yine de cevap vereyim.

meslegimle pek bir alakasini goremedim insani idollestirmenin. sinemayi cok severim. cok fazla film izliyorum.
elimde olsa hayatim boyunca bu sektorde calisirim. ama sen de kabul edersin ki bu utopik istegim ozellikle ulkemizde pek gercekci degil.

sonuc olarak bir gemi insaat muhendisini idol alacagima johnny depp'i idollestiriyorum gozumde evet.
18 Ekim 2006 18:55   mesajın adresini al  

hypnotic paralysis
hypnotic paralysis
müzikleriyle olsun olayın geçtiği mahalle ile olsun bildiğimiz fantastik tim burton hayal dünyasının renkli örneği..arada sırada trt veriyo hala filmi..
18 Ekim 2006 19:01   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
edwardın şapşal bir hali var bu filmde . romantik mi çekingen mi böyle garip bi ruh hali vardı

güzel bir filmdi küçükken o makas elleri falan görünce meraklanmıştım ben de bir iki sene önce izledim
18 Ekim 2006 19:08   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
edward demissin vadi ya
ben johnny depp anladim nedense.
her neyse kalsin yorumum :)
18 Ekim 2006 19:14   mesajın adresini al  

é(é
é(é
edward makaseller!!!!ben izledim bu filmi ya bence john depp muhteşem bi iş daha çıkarmış:)ne kadar şaşkın ördek yavrusu gibi olsada seviyorum be kardeşim...
18 Ekim 2006 22:26   mesajın adresini al  

hypnotic paralysis
hypnotic paralysis
19 Ekim 2006 00:42   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan
Küçükken izlemiştim,bu forumdan sonra tatilde gidip bi daha izleyim dedim .İyi ki de izlemişim unutmuşum ben bu filmi..Çocuksu,eğlenceli,çok duygusal.. Johnny Depp'i de çok farklı bi rolde,alıştığımız karizma hallerinin aksine bebek gibi bi rolde izliyoruz çok hoş:)Düşündüm de çocuğum olsa beraber izlerken hoşumuza gidecek bi film.
25 Ekim 2006 17:27   mesajın adresini al  

maslahatguzar
maslahatguzar
tim burton tek kelimeyle masal anlatmıs, cok cok guzel.
25 Ekim 2006 23:15   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008