Siz zannediyormusunuz ki demokrasi elden gidecek yazık Atatürk size emanet ettiyse bu vatanı
17 Ekim 2006 21:14
avicenna
demokrasi ütopik bi olay eğitimsiz toplumlarda kalkınmak için işe yaramaz, önce devrim lazım Atatürkün yaptığı gibi ama 57 deilde 80 ine kadar yaşasaydı demokrasiyi sindirebilecek kapasitede bi toplum yaratmış olurdu .
halkın doğruyu ayırt etme kaabiliyeti ortada , bu gidiş bizi gemiden kaçan farelere çevirmez umarm .
17 Ekim 2006 21:35
comandante
T.C 1923'den vardır ilelebette var olacaktır.
17 Ekim 2006 21:49
comandante
O zaman yapmasınlar böyle şeyler d büyütülmesin. Sinek küçüktür ama mide bulandırır.
17 Ekim 2006 21:57
halid e.a.&
sandıkta tepkimizi koyarız o zaman öle düşünmeyen hükümeti iktidara getiririz.yanlısşa bu uygukama düzeltir.nasıl ismet inönü Atatürk fotoğraflarını kaldırttıktan sonra gelen iktidarlar bu yanlışı düzeltti bunu da bu şekilde düzeltiriz:))
ama böle bişeyden dolayı bir grubu tecrit etmek kamplaşmaya mahal verir.gerilimi artırır diye düşünüyorum ben kendi namıma.
17 Ekim 2006 22:08
comandante
Peki bunca yaptıklarına rağmen bu adamlar din iman çığırtkanlığı yaparak inanç hortumculuğu yaparak iktidar olursa ,ki olacaktır çünkü bazı vatandaşlarımızı din iman diyerek kandırmak kolay olduğundan bu adamlar yine dini siyasete balet edeceklerdir, ne yapacağız Tepkiler hiç susmayacak. Ta ki herkes gercekleri görene kadar.
17 Ekim 2006 22:13
halid e.a.&
toplumsal meselelerde tepki ,elasto plastik davranmaz.hareket bir zaman sonra sönümlenmez.etki tepki doğurur ama tepki de bir başka tepkiyi tetikler.bu yüzden uslubumuz çatışmacı olmamalı.adamları din çığırtkanlığıyla mı suçluyoruz daha iisini öğrenelim anlatalım o zaman.ama amlara gerici ,yobaz ,örümmcek kafalı ,karaçarşaflı, orta çağ karanlıkçı ,bağnaz ,düşüncesiz gibi yakıştırmalar yapmak hiç bir zaman istenilen hedefe ulaşılmasına yardımcı olmaz ki bu tutmu sergileyen insanların bir kısmı bunu bilerek yapmaktadır.bu grupların radikalleşmesi sadece akp nin işien gelmez başka gruplarda tepkisinden nemalanır.bu da bir siyasi sektördür ne yazık ki Türkiyede.
17 Ekim 2006 22:24
manas
güvendiğim inandığım adama saygılı konuşurum ben ama maalesef ben bu adamlaraharbiden güvenmiyorum..Yoksa tkplisi de bu ülke için iyi şeyler istiyor mhplisi de dspsi de bbpside doğru yolu da ama ben bunlara gerçekten güvenmiyorum o yüzden de uzlaşı çatışmama filan güzel şeylerde bazen sertlik gerekebiliyor...
6 ayda 91 şehit yzık günah...
17 Ekim 2006 22:48
comandante
Onur ne diyorsun allah aşkına Yok şehitmiş yok toprak bütünlüğüymüş. Bak bakanlarımızın ne kadar önemli işleri var. Görsel bütünlük bozulmuş onu düzeltiyorlar.
17 Ekim 2006 22:53
soulfly free
yıllardır okuyoruz (benim için uniyi saymazsak 13 sene..)
daha evvel okulunun herhangi bir yerinde T.C. yazısı gören var mı???
görüpte hatırlayan var mı?
görüpte türklüğü kabaran var mı?
kabarıpta vatan için birşeyler yapan var mı?
100 yıl okusam görmezdim heralde T.C. ibaresini
bana da nobel verin :)
17 Ekim 2006 23:11
manas
ben varım............
her zaman da şeref duydumm
117 Ekim 2006 23:38
belbalgom
aynı filmleri tekrar tekrar izlioruz ya geçen senede atatürk'ü genelkurmay armasından çıkarmışlardı tekrar koydular sonra. Kötü belediyeler paso kaldırım taşı döşer kötü bakanlarda logolarla armalarla uğraşıo demekki
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6728
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.